KAMPANJE! Gjør det godt å jobbe hjemme

Her er tips og tilbud til deg som har behov for å optimalisere din arbeidsplass hjemme på en ergonomisk, smart og sikkert måte

Gjør det enkelt - Lei det du trenger til din arbeidsplass

Vurderer du leie av kontormøbler, kaffemaskiner eller annet kontorutstyr? Her er noen av de viktigste fordelene med å leie

WE MAKE IT WORK.
AT WORK.

Vi hjelper deg gjerne med å planlegge innkjøp av kontormøbler eller løsninger og tjenester innen Lyd og bilde, kaffe og vann, skrivere eller IT. Ikke nøl med å ta kontakt med oss – vi er her for deg.

Fremtidens kontor & kaffe på jobben

Kaffepauser og power naps øker effektiviten

Digitale arbeidsplasser & Fremtidens kontor

Slik blir du en god digital leder

Fremtidens kontor & Hjemmekontor

Fremtidens hjemmekontor

Her er tips til gode kontormøbler og tekniske hjelpemidler du trenger for å jobbe optimalt og unngå helsemessige plager.

Fremtidens kontor

Fremtidens arbeidsplass

Her er våre tips til hvordan du tilpasninger både interiør og rutiner slik at ansatte føler seg trygge i forhold til skjerming og smitteoverføring.

Fremtidens kontor

Fremtidens kontorløsninger

Lokalt er smart

- Norske og kortreise kvalitetsmøbler med trygg levering

CORONA UPDATE!
Lindbak følger nasjonale helsemyndigheters retningslinjer med økt bruk av hjemmekontor og fleksitid for å begrense smittespredning. Samtidig er det viktig for oss å gi våre kunder så god service som mulig og vi tilrettelegger derfor for økt bruk av digitale plattformer og vi innfører skiftordninger og splittede teams for å sikre at leveranser kan gå som normalt og på en sikker måte.

Enkelte av våre showrom vil også holde midlertidig stengt. Ta kontakt med din lokale avdeling eller selger på telefon eller e-post for å avtale evt. besøk eller for å avklare spørsmål du måtte ha om våre tjenester og leveranser.

Ta vare på hverandre!

LES MER OM VÅRE RUTINER HER