Velkommen til Lindbak avd. Kristiansand

Vi leverer kontormøbler og interiør til private og offentlige miljøer

VI MØBLERER SØRLANDET

Kjøita 17 Kristiansand, Norway

Lindbak Blogg

Bli ekstra inspirert eller lær noe nytt i vår blogg!

Hvordan vil du at ditt kontor skal være?

Det er en ganske enkel filosofi at kontormøbler skal gi flyt på kontoret. Vi liker flyt i detaljer, teksturer og løsninger. Selv om ingen arbeidsplasser er like, så vil de fleste ha en utforming som både ser og føles bra ut. Dette gjelder blant annet for kontorlandskap, cellekontorer, møteplasser og møterom. Vi tar deg med i en åpen og gjennomtenkt prosess for å skape ditt nye drømmekontor. Dine behov, satt sammen med vår spisskompetanse og erfaring, gjør at denne drømmen kan bli virkelighet.

Helsemøbler som gir omsorg og styrke.

Møbleringsprogram for virksomheter i helsesektoren må imøtekomme definerte krav til sikkerhet, styrke, ergonomi, renhold og overflatebestandighet. Samtidig må de myke verdiene ivaretas for å skape trivsel og stimulering. En god kombinasjon av funksjon, form og farge er med på å gi en bedre hverdag for de ansatte – og ikke minst god omsorg for brukerne. Lindbak samarbeider tett med de ledende leverandørene i Skandinavia innen dette spesialfeltet. Vi leverer komplette møbler til sykehjem, sykehus, tannklinikker, rehabilitering, psykiatri, rusklinikker og lignende.

Elevmøbler som fremmer kreativitet og læring.

Vi legger vekt på ergonomiske gode og varierte løsninger for elever, lærere og renholdspersonale. Møbler til skole og utdanningssektoren må være robuste og tåle hard bruk tilpasset høy aktivitet.

Undervisningsrommene må gi mulighet for flere læringssituasjoner samtidig, i form av at man kan avgrense områder, sette sammen i grupper, omdisponere til grupperom eller skjerme for konsentrasjon.

Ergonomisk arbidsplass

Vi fører mange produkter som kan bidra til en bedre hverdag for deg som sitter mye stille på jobb eller som har en lite hensiktsmessig sittestilling i arbeidet ditt. Slike produkter kan være fotstøtter, og balansebrett og matter for deg som står mye i arbeidet. For å skape gode forutsetninger for bevegelse og aktivisering av kroppen er nettopp slike ergonomiske produkter svært nyttige.

Mange bruker store deler av arbeidsdagen sittende foran en skjerm, og i slike tilfeller vil ergonomi være utslagsgivende for ansattes helse og trivsel. Vi har blant annet ergonomiprodukter fra BackApp, Håg og Götessons, og hjelper deg gjerne med å velge de riktige til din arbeidsplass og ditt behov.

Sosiale soner på arbeidsplassen

De sosiale sonene kan spille en betydelig rolle på arbeidsplassen. De kan være en arena for uformelle møter som både kan være relatert til jobb, eller relasjons- og rekreasjonssted i pausene. I de sosiale sonene sitter og står man gjerne annerledes enn ved den faste arbeidsplassen. Disse sonene spiller en rolle i den aktivitetsbaserte arbeidsplassen. Arbeidsformene som muliggjøres gir en fysiologisk gevinst ved at man skifter arbeidsstillinger oftere enn ved mer statisk plassering av arbeidsbord. Her kan ansatte møtes spontant eller planlagt i små eller større grupper. Utformingen av de sosiale sonene bør kjennetegnes ved at de skaper dynamikk, trivsel og motivasjon. For å få til dette må de ivareta mange funksjonelle og psykologiske prosesser, blant annet ved gode material- og fargevalgharmonier.