Lindbak Troms AS

Løsninger til kontoret i mer enn 60 år

Kjell Arnesen AS ble etablert i Tromsø i 1954. I 2006 forsterket vi vårt lange samarbeid med LindbakGruppen AS ved at Lindbak kom inn som 60 % eier. Vårt mangeårige samarbeid ble da ytterligere utvidet, blant annet gjennom felles IT-systemer og administrative løsninger. Som en del av LindbakGruppen AS er vi en del av en landsdekkende gruppering med et nasjonalt nedslagsfelt, og 28 avdelingskontor i Norge. I dag er vi 30 medarbeidere fordelt på Tromsø og Finnsnes.

Fra 2018 er selskapet 100% eid av LindbakGruppen og i den forbindelse endrer Arnesen navn til Lindbak Troms AS fra og med 1. oktober.

Gjennom våre felles nettsider kan du som kunde dra enda mer nytte av vår samlede kompetanse og referanser når du trenger inspirasjon til dine interiør-prosjekter, eller vil vite mer om noen av våre produkter.

Vi tilbyr kontormøbler og interiør, digital dokumentbehandling, skrivere & multifunksjonsmaskiner, AV-utstyr og kontor- og datarekvisita både til private og offentlige virksomheter. Vår lange erfaring sikrer deg fagkompetanse og trygghet.

Vi hjelper deg gjerne – ta kontakt!