LindbakPlussMoebelmeglerne-miljøbilde

Gjenbruk

LINDBAK + MØBELMEGLERNE - Sammen gjør vi nytt og brukt enklere

Nå kan du handle over 30 000 brukte møbler fra MøbelMeglerne via vår nettbutikk. Sammen gjør vi det enda enklere å handle brukt såvel som nytt!

Se produktutvalget her
Lindbak RE Moebelmeglerne

Ett kontaktpunkt gjør nytt og bruktETT KONTAKTPUNKT GJØR NYTT OG BRUKT ENKLERE

Lindbak og MøbelMeglerne har inngått et eksklusivt samarbeid om kjøp og salg av brukte møbler. Med ett kontaktpunkt ønsker vi å gjøre gjenbruk enklere og mer tilgjengelig. Ambisjonen er å bidra til at gjenbruk blir en naturlig del av innkjøpsprosessene til våre kunder og samarbeidspartnere. Se filmen under:

Det kastes for mye møbler

Hvert år kastes 37 000 tonn med fullt brukbare kontormøbler i Norge. En av grunnene er mangel på gode praksiser for innkjøp eller videresalg av brukte kontormøbler. Bedre vedlikehold av produktene, redesign og gjenbruk kan gi møblene et mye lengre liv, og redusere møblenes miljøavtrykk betydelig. En studie fra SINTEF viser at ombruk kan redusere miljøbelastningen av kontormøbler med over 90% sammenlignet med å kjøpe nye møbler. Vårt mål er at kvalitetsprodukter med lang levetid skal brukes om igjen. Sammen med Norges største aktør på gjenbruksmøbler skal vi bidra med å redusere klimaavtrykkene.

Kontakt en rådgiver om du vil kombinere nytt og brukt i ditt neste prosjekt
Har bedriften din kontormøbler å selge?

Send inn din henvendelse her

Nyttog Brukt Uredd Designkontor Peil 2019 19 Overlay

For å redusere det totale forbruket vårt, må alt vi produserer leve lenger. Med nytt og brukt har vi gjort det enklere å forlenge møblenes levetid. I tett samarbeid med våre kunder og interiørarkitekter sørger vi for å utarbeide en god plan over brukte møbler som skal beholdes, vedlikeholdes eller re-designes.

Les mer om NYTT OG BRUKT her Se utvalget av brukte møbler
LindbakPlussMoebelmeglerne-miljøbilde

Ombruk og sosiale soner bærende i Item Consulting sine nye lokaler

2022 Item Consulting Oslo Sosial sone brukt 1 L7 A3182 HDR