FRITZ HANSEN 10 0536 V2 330

Slik får du en ryddig arbeidsplass

Mange sitter med pene arbeidsbord på jobb, men likevel gir ikke arbeidsbordet et godt inntrykk for besøkende og kolleger. En uryddig arbeidsplass gir et inntrykk av rot og et ustrukturert arbeidsmiljø. Det byr ofte på store utfordringer for renholdere og vil i enkelte tilfeller fremstå som en brannfelle ved EL-inspeksjoner.

Med små grep som ikke behøver å koste "skjorta" kan man oppgradere arbeidsplassen din betydelig. Her er en del tips på hva du kan gjøre for å oppgradere din arbeidsplass.

Samle kabler og ledninger i en kabelstrømpe:

Samle alle skjøteledninger og nettverkskabler i en kabelstrømpe og før denne bort til kabelrennen: Da vil bare en fargetilpasset kabelstrømpe være synlig ut fra pulten.

Kabelrenne:

Med et så enkelt grep som å skru på en kabelrenne under pulten, kan du samle alle kablene til skjermer, tastatur og pc i denne kabelrennen, så ingen kabler blir synlige.

Ryddig arbeidsplass Lindbak Kondator 2

For seriekobling av pulter kan strømtilførselen kobles opp på en sikker og forsvarlig måte med et lukket strømsystem.

Ryddig arbeidsplass Lindbak Kondator 4

Dockingstasjonen bort fra pulten med lap top hylle

Det handler mye om å få god plass på arbeidsbordet, ettersom arbeidsbordene stadig blir mindre siden kontorplassene blir mindre. Å få dockingstasjonen bort fra pulten vil bidra mye. Og det ser også bedre ut. Her finnes også mange muligheter i mange varianter og farger.

Avfallsbøtta opp fra gulvet

Av hensyn renholdspersonell og av hensyn til en ryddig arbeidsplass, vil det være en fordel å få avfallsbøtten opp fra gulvet (såfremt dere har lov å ha avfallsbøtte på kontorplassen).

Ryddig arbeidsplass Lindbak Kondator 3

Penneskuff - gått ut på dato?

Mange opplever at kontorrekvisita flyter. Hva med en rimelig skuff under pulten - hvor du også har plass til viktige papirer? Valgfritt med eller uten lås.

Borduttak og trådløs lading

Strøm, nettverk og USB-ladingpå bordoverflaten. Har du opplevd å ikke finne mobil-laderen? Og når du lader, så henger den og slenger? Det finnes mange ulike varianter for trådløs mobil-lading, som ser ryddig ut på arbeidsbordet. XVIDA er en "best i test" variant som lader 30% raskere enn vanlig lading og du kan se fotballkamp mens du jobber.

Gotessons G Power Qi haand telefon mobil

Få skjermene bort fra arbeidsbordet og i riktig høyde

Skjermarm:

For å få bedre plass på pulten kan du enkelt montere skjermarmer til skjerm(ene). Her finnes det mange varianter, fra de helt enkle til de ekstremt fleksible. Eksempelvis hvor du kan snu skjermen om du har en kunde på besøk og vil vise noe. Her kan man velge om man vil feste det til bordet, eller ha feste i et hull i bordplaten.

Gotessons ZAP pc menneske arbeidsplass

Her er våre produkttips:

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring

Ved å planlegge strøm- og nettverkstilførselen til arbeidsstasjoner tidlig i en byggeprosess, vil man potensielt spare inn store kostnader på antall vegguttak. Og med et mangfold av fleksible løsninger kan man med enkle grep endre eller utvide oppsettene om behovet skulle endre seg.

Finn din nærmeste avdeling