En god arbeidsplass er et viktig arbeidsverktøy. Den bør bestå av et arbeidsbord som er hev/senk-bart, en god kontorstol som kan stilles inn til dine behov, ergonomitilbehør som ståmatte, balansebrett, musematte, samt teknisk utstyr som laptop, ekstern skjerm, tastatur/mus og et godt kamera. Hos oss får du alltid en rekke av våre bestselgere til en ekstra god nettpris.

TILBEHØRSPRODUKTER

Det finnes også mange tilleggsprodukter som gjør at arbeidsplassen får det lille ekstra som skal til for at den fungerer optimalt akkurat for deg. Her finner du noen av våre anbefalinger.

PAKKELØSNINGER

Dersom du ønsker å gjøre det enda enklere har vi også satt sammen pakkeløsninger med gode pakkepriser som enkelt kan bestilles gjennom vår nettbutikk.

KAFFE

Kaffe blir bare viktigere og viktigere på arbeidsplassen, og vi anbefaler derfor at du investerer i en god kaffemaskin og gode kaffeingredienser av god kvalitet for å sette prikken over i-en på arbeidsplassen. Lindbak har et godt utvalg av både maskiner og ingredienser, et utvalg av dette kan også handles i vår nettbutikk.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på en handel i vår nettbutikk, inspirasjon og annet påfyll for å gjøre det godt å jobbe og møtes på arbeidsplassen!

Les mer

Tips, råd og Inspirasjon