Bouvet Stavanger - Trivsel i moderne kontorlandskap

Lindbak i Stavanger ble tildelt oppgaven å innrede Bouvet sine nye lokaler i Kanalpiren på Jåttå etter en ryddig og bra anbudskonkurranse. Målet med ombyggingen av lokalene var målet å skape trivsel, og det var viktig med romslige og luftige møterom og store sosiale soner tilknyttet en kaffestasjon.

Lindbak-Rogaland-Bouvet-Rune-Helliesen-1855.jpg#asset:260707

Det ble vektlagt å kunne levere et bredt sortiment fra mange ulike produsenter for å få den helheten som kunden ønsket. Det var også et ønske om å bruke lokal produsent på platemøblene.

Lindbak-Rogaland-Bouvet-Rune-Helliesen-1717.jpg#asset:260661

Et godt samarbeid mellom kunde, interiørarkitekt og Lindbak gjorde at det ble en veldig kjekk prosess, og selve leveransen gikk på skinner og ble gjennomført i løpet av en uke.

Lindbak-Rogaland-Bouvet-Rune-Helliesen-1847.jpg#asset:260702

Platemøblene ble levert av Aarsland Møbelfabrikk på Jæren. Stoler fra Håg, Lammhults, Vitra og Emmegi. Sosiale soner fra Erik Jørgensen, Muuto, &Tradition, Softline, Hay med flere.

Lindbak er stolt av å samarbeide med Bouvet, og er glad for at det i prosessen også ble signert rammeavtale.

En stor kred rettes til Link Arkitektur for flott beskrivelse og plan. Fantastisk gjennomføring av leveransen fra YRH i samarbeid med Lindbak.

Kunden er strålende fornøyd med løsningene, produktvalgene, gjennomføringen og resultatet.

Kunde: Bouvet og Olavstoppen
Ansvarlig selger hos Lindbak:
Lise Marie Osland
Områder: Møterom, kontorer, sosiale soner, spillerom og uterom.
Leverandører: Aarsland, Flokk, Lammhults, Vitra, Emmegi, Erik Jørgensen, Muuto, Moooi, Gøtessons, Osnes, &Tradition, Softline, Randers+Radius, Hay, Haugstad, Handvark og PLUS

Foto: Rune Helliesen