Få inspirasjon til arbeidsplassen

Kontormøbler bør velges ut i tråd med hvilken type arbeidsplass det er snakk om og hvilke arbeidsoppgaver som skal utføres. Riktig design, uttrykk og farger bidrar til både trivsel og effektivitet. Ergonomiske stoler og tilbehør bidrar til bevegelse og mindre belastningsskader.

Den ergonomiske arbeidsplassen

God ergonomi er viktig for kroppen og er med på å forebygge vanlige helseproblemer som stiv nakke og hodepine. En god kontorstol og skrivebord med hev/senk funksjonen legger til rette for en optimal sittestilling. Tilbehør som godt arbeidslys, ståmatte og oppbevaringsmuligheter er også viktige verktøy på veien mot en ergonomisk hverdag på jobb.

Les mer om hvordan du får en ergonomisk arbeidsplass her

Den ergonomiske arbeidsplassen

Den grønne arbeidsplassen

Flere av våre leverandører og deres produkter oppfyller spesifikke miljøkrav utformet av respektive merkeordninger som Svanemerket, Den blå engel og EU Ecolabel. Vårt mål er å gjøre det enda enklere å handle grønt og bærekraft.

Les mer om vår standard som vi kaller GRØNT VALG

Den grønne arbeidsplassen

Den kreative arbeidsplassen

Har du en kreativ arbeidshverdag så bør arbeidsplassen din gjenspeile dette. Velg en kontorstol med et bevegelig sete som gjør at ryggsøylen søker korrekt posisjon og dermed riktig sittestilling - slik at du kan sitte aktivt og enkelt bevege deg rundt. For å holde orden i alle dine kreative prosjekter er god oppbevaring nøkkelen. I tillegg til en ryddig og stor arbeidsflate der man kan invitere kollegaer til samarbeid.

Den kreative arbeidsplassen

Den hjemmekoselige arbeidsplassen

Ifølge en undersøkelse gjennomført av selskapet Leesman er de fleste av oss mer produktive i hjemmekoselige arbeidssoner enn på det tradisjonelle kontoret. Etter lange perioder på hjemmekontor er kanskje ikke dette så rart? Velg en arbeidsplass som gjenspeiler farge og materialvalg som kjennetegnes i mange norske hjem.

Den hjemmekoselige arbeidsplassen

Den fargerike arbeidsplassen

Farger gir energi, skaper trivsel og inspirerer, og øker både kreativitet og effektivitet. Enten det er i form av en fargerik lampe eller en kontorstol med et frisk tekstil.

Les mer om påvirkningen av farger på din arbeidsplass her

Den fargerike arbeidsplassen