Finn din optimale kontorstol: Utforsk det beste innen ergonomiske kontorstoler

Riktig kontorstol og god sittestilling er viktig med tanke på både komfort, konsentrasjon og produktivitet. Enten du trenger en sadelstol for bedre kroppsstøtte, en robust kontorstol eller en balansestol som fremmer aktiv sittestilling, har vi et bredt utvalg av kontorstoler som kan møte dine spesifikke preferanser og arbeidsbehov. Vi fører mange kjente merkevarer som HÅG, Interstuhl, Vitra og Malmstolen som egner seg godt på hjemmekontoret og på arbeidsplassen.

Kontorstoler fra HÅG

HÅG leverer markedets ypperste kvalitet og er kjent for sin ekspertise innen ergonomiske kontorstoler og innovative designløsninger. HÅG designer stoler som hjelper deg med å holde deg sunnere, mer aktiv og oppmerksom. Dette gjør de gjennom å tilrettelegge for uanstrengt bevegelse for hele kroppen mens du sitter og jobber. Resultatet av dette er mer frihet, komfort og økt produktivitet. Noen av de mest kjente kontorstolene til HÅG er Capisco, SoFi og Futu. HÅG Capisco er en ikonisk stol som er kjent for sitt unike og stilige design. HÅG SoFi er en moderne og stilfull kontorstol med et innovativt design. HÅG Futu er en kontorstol som kombinerer komfort, stil og funksjonalitet.

Kontorstoler fra HÅG


Kontorstoler fra Interstuhl

Interstuhls historie begynte for over 50 år siden, i Tyskland. I dag er de en av de ledende produsentene av kontorstoler i Europa, med distribusjon til hele verden. Produktsortimentet til Interstuhl består av sitteløsninger til resepsjons- og venteområder, kontorarbeidsplasser, besøks- og møterom. Deres slagord er "Vi leverer ikke bare stoler - vi leverer sitteglede". Stolene er et resultat av innovativt og avansert ingeniørarbeid sammen med overraskende estetikk, og med maksimal økologisk, økonomisk og ergonomisk effektivitet og funksjonalitet. Noen av de mest kjente kontorstolene til Interstuhl er Every, Pure og Geos. Interstuhl Every har et stilig og moderne utseende som passer inn i ulike arbeidsmiljøer. Interstuhl Pure har et elegant og tidløst design med komfortabel polstring. Interstuhl Geos har avansert teknologi for dynamisk sitting og bevegelse.

Kontorstoler fra Interstuhl


Kontorstoler fra Vitra

Vitra er en sveitsisk familiebedrift som siden 1950 har utviklet kvalitetsmøbler og tilbehør av designklassikere, designet av blant annet Charles og Ray Eames og Verner Panton. Målet til Vitra er å skape møbler, interiør og tilbehør som er funksjonelle og inspirerende til både offentlige og private rom. Lang levetid på materialer, konstruksjon og estetikk er deres grunnprinsipp. I sortimentet finner du stoler, bord, sofaer, kontorstoler og mye mer. Felles er at de produseres etter strenge krav om kvalitet, form og bærekraftighet, og med kjærlighet for god design. Noen av de mest kjente kontorstolene til Vitra er Soft Pad, ID og Aluminium. Vitra Soft Pad Chair er en stilfull kontorstol med myke polstrede puter som kombinerer eleganse med komfort og er ideell for kontor eller hjemmekontor. Vitra ID kontorstoler fokuserer på individuell tilpasning og tilbyr optimal støtte og komfort. Vitra Aluminium kontorstol har et sofistikert og stilfullt utseende som kombinerer funksjonalitet, estetikk og komfort på en bemerkelsesverdig måte.

Kontorstoler fra Vitra


Kontorstoler fra Malmstolen

Malmstolen AB er en svensk familiebedrift med den store ambisjonen: Å skape ergonomiske sitteløsninger i verdensklasse for et mer humant arbeidsmiljø. Utviklingen er basert på solid forskning og anerkjente fakta. Produksjon skjer i henhold til høye miljøkrav og kvalitet. Malmstolen har miljøsertifisert hele produktsortiment i henhold til Svanemerket og Svensk Møbelfakta og har 5 - 10 års garanti på alle sine produkter. Noen av de mest kjente kontorstolene til Malmstolen er Individual, Focus og Active. Malmstolen Individual har fokus på komfort og langvarig bruk med varierte justeringsmuligheter. Malmstolen Focus tilbyr støtte og komfort gjennom hele arbeidsdagen med et stilig design. Malmstolen Active gir fleksibilitet og støtte til en dynamisk arbeidsstil.


Kontorstoler fra Malmstolen