LINDBAK gjenbruk på nett

Med en nettportal har vi i Lindbak satt bærekraftige møbelkjøp i system. Alle produkter har tydelig miljø- og kvalitetsmerking. Her kan kunder oppdatere sine kontormiljø med oppgraderte gjenkjøpsmøbler, og handle smart og miljøvennlig på en enkel måte.

Det er dette som er gjenbruk på nett for oss.

Ved å benytte LINDBAK gjenbruk på nett kan du kjøpe og evt. selge brukte møbler på en enkel, kostnadseffektiv og bærekraftig måte. Her får innredning du ikke lenger har bruk for, et nytt liv i et nytt miljø hos noen andre.kan du få hjelp fra oss i Lindbak til å lage din egen digitale gjenbrukskatalog, og samtidig handle fra gjenbrukslageret vårt. Dette gjør at du som kunde kan handle nye og brukte produkter på en smart og enkel måte.

Ta kontakt med en sirkulær rådgiver for å få tips til hvordan du kan handle brukt

Vi kombinerer digital katalogføring med bestillingsfunksjoner som inkluderer gjenbruks- og reparasjonstjenester. Dermed slipper du å håndtere vedlikehold, reparasjoner og gjenbruk på egen hånd. Da blir det også enkelt å ta vare på kontormøblene på arbeidsplassen, slik at virksomheten får mest mulig igjen for møbelinvesteringene.

GRØNNE VALG ER SMARTE VALG

Vi ønsker at våre løsninger og tjenester er med på å skape en bærekraftig fremtid på norske arbeidsplasser. Denne visjonen forplikter Lindbak til å endre forretningsmodell, fra en ren lineær modell til en mer sirkulær modell. Dette forplikter, og vår totale strategi bygger på dette fundamentet.

Ved å benytte LINDBAK gjenbruk på nett kan du få hjelp fra oss i Lindbak til å lage din egen digitale gjenbrukskatalog, og samtidig handle fra gjenbrukslageret vårt. Dette gjør at du som kunde kan handle nye og brukte produkter på en smart og enkel måte.