LINDBAK:RE - Gjenbruk gjort enkelt

GRØNNE VALG ER SMARTE VALG

Vi ønsker at våre løsninger og tjenester er med på å skape en bærekraftig fremtid på norske arbeidsplasser. Denne visjonen forplikter Lindbak til å endre forretningsmodell, fra en ren lineær modell til en mer sirkulær modell. Dette forplikter, og vår totale strategi bygger på dette fundamentet. Gjennom prosjektet GJENBRUK PÅ NETT er intensjonen å pilotere om digitale handelsplattformer kan gjøre det enklere å handle brukte møbler. Sammen skaper vi en bærekraftig fremtid.

Les mer om prosjektet her

Lindbak har siden 2019 hatt en betydelig økning i møbelprosjekter der vi kombinerer «nytt og brukt», og hvor vi videre har tatt ansvar for å håndtere bruktmøbler kundene våre ikke ønsker å ta med seg videre til sine nye lokaler.

De møblene og evt. annet utstyr som vi validerer som ombrukbare, plasseres på vårt gjenbrukslager med mål om videresalg og forlenget livssyklus. Våren 2021 gjennomførte vi pilotprosjektet GJENBRUK PÅ NETT der intensjonen å teste om digitale handelsplattformer kunne gjøre brukte møbler mer tilgjengelig.

Les mer om prosjektet her

Ved å benytte LINDBAK gjenbruk på nett kan du få hjelp fra oss i Lindbak til å lage din egen digitale gjenbrukskatalog, og samtidig handle fra gjenbrukslageret vårt. Dette gjør at du som kunde kan handle nye og brukte produkter på en smart og enkel måte.

Les mer om LINDBAK gjenbruk på nett

Lindbak + MøbelMeglerne - Sammen gjør vi nytt og brukt enklere

Lindbak har et eksklusivt samarbeid med MøbelMeglerne. Sammen gjør vi det enda enklere å handle brukt såvel som nytt!

Les mer om vårt samarbeid her