228 nye og smarte studenthybler, med attraktive fellesarealer - 360 Campus

Kunde: 360 Campus, Trondheim
Områder: Studenthybler og fellesområder i kollektiv, fellesareal innendørs og utendørs.
Salgsansvarlig: Camilla Stedenfeldt
Entreprenør og arkitekt: HENT og Voll Arkitekter

360 Campus er en sentral studentby, kun 100 meter fra NTNU hovedbygning på Gløshaugen i Trondheim. Studentbyen på ca 5470 m2 rommer 228 studenthybler og fellesområder tilrettelagt for at studenter skal få den beste studiehverdagen og et hyggelig sosialt miljø. Lindbak Trondheim har i samarbeid med kunde og interiørarkitekt levert møbler til alle studenthyblene, fellesområder i kollektiver og fellesarealer både innendørs og utendørs.

De moderne studenthyblene varierer i størrelse og er alle fullt møblert tilpasset en studiehverdag. På rommene finner man behagelige og praktisk senger med oppbevaringsmuligheter, skap, samt arbeidsbord og stol for skolearbeid.

Fellesområdene i kollektivene er innredet for å være en hyggelig plass å kunne møtes. På kjøkkenet kan man innta næringsrik mat og ha uformelle samtaler med kollektivet rundt spisebordet i behagelige stoler. Lindbak har i tillegg bistått med å fylle kjøkkenskapene med nødvendig utstyr til matlaging.


I tillegg til fellesområdene i kollektivene er det spillerom, kino-rom, lesesal, stuer, lobby og uteområde med sykkelparkering som alle på campus kan benytte seg av.

Foto: Ronny Manuel Danielsen
Se flere bilder av prosjektet under.