Bord

En stor del av arbeidsdagen til de fleste foregår i møter med andre, formelle planlagte møter eller mer uformelle møter for informasjonsutveksling og diskusjoner. Vi tilbyr bord for alle mulige formål på kontoret, alt fra skrivebord/arbeidsbord, prosjektbord til konferanse- og møtebord, til småbord i sofakroken - og selvfølgelig alltid med integrert teknikk og strømuttak om ønskelig.

Aktivitetsbasert innredning, hvor flere deler arbeidsplass, gjør at størrelsen på skrivebord generelt blir mindre, samtidig som det er et økende behov for ryddig og god kabling for strømtilkobling. Det gir også behov for flere små møterom og arbeidssoner for samhandling. Vi fører et bredt spekter arbeids- og skrivebord, fra ledende leverandører som Aarsland, Vitra, Edsbyn, Cube, Dencon, Horreds, Montana og JensenPlus, og hjelper deg gjerne med å finne det riktige bordet for ditt behov.

Skrivebord/arbeidsbord

Et godt arbeidsbord er viktig for både produktiviteten og trivselen på arbeidsplassen. For å redusere belastningene er det også viktig å endre arbeidsstilling i løpet av dagen. Arbeidsbord med hevefunksjon og senkefunksjon gir muligheter for god ergonomi og komfort.

Møtebord

Gode møteromsbord og konferansebord bidrar til produktive møter. Ta høyde for at det må være nok plass for å gå rundt bordet, og at hver møtedeltager må ha rom for bevegelse. Husk også å tilpasse kabling og antall strømuttak til antall personer som skal bruke rommet.

Bouvet Stavanger - Trivsel i moderne kontorlandskap

Les om bruken av ulike bord for å skape gode sosiale soner og møteplasser hos Bouvet Stavanger