Designbyrået Uredd - Urbane og luftige lokaler i Jarleveien 4 i Trondheim

Kunde: Peil og Uredd designkontor, Trondheim
Områder: Åpent kontorlandskap, møterom, prosessrom, kurs og kreativt areal.
Leverandører: Håg, Hay, Muuto, Aarsland, Normann Copenhagen, Vitra, Lium møbelsnekker, Rbm, Edsbyn, Lammhults
Salgansvarlig hos Lindbak: Simon Kahn

Lindbak i Trondheim har fått æren av å bistå med levering, montering og rådgivning hos Peil og Uredd designbyrå. Lokalet består blant annet av kontor/ansatte areal, publikum/møterom, kurs og kreative areal med bruk av ærlige materialer som eksponert metall og tre, livlige farger, men også simplisitet.

Hos byrået sitter 11 ansatte i åpent kontorlandskap, noe som krever disiplin og samkjøring mellom kollegaene forteller daglig leder. Daglig leder kan samtidig ikke forstå hvordan de kunne ha overlevd på egne cellekontor. De jobber gjerne i team, og har behov for å prate sammen og lufte tanker.

I det åpne kontorlandskapet har Lindbak levert kontorstolen Capisco fra Håg for å oppfylle ønske fra daglig leder om gode og praktiske kontorstoler. Håg Capisco er en ergonomisk kontorstol som lar deg sitte aktivt gjennom hele arbeidsdagen. Kontorstolen er et tidløst designikon og det unike designet gir endeløse måter å sitte, eller halvveis stå-sitte på. For å få optimal sittestilling har selger hatt ergonomisk opplæring på stolene for de ansatte.

På andre siden av gangen finner man Peil-avdelingen utformet for utleie til workshops og samlinger. Bord og stoler kan enkelt endres i takt med behov, samt gunstige bærende og skyvende White Boards.

I den sosiale sonene finner man bord og barstoler fra Hay i lekende farger. Kombinasjonen av eik og hardplastikk, gir stolen et levende preg.

"Space to sprint" - Spesiallaget prosessrom i varme fargetoner for gjennomføring av innovasjonsprosesser. Her har Lindbak levert gode stole, praktiske oppbevaringsløsninger og White Boards på begge sider som er gunstig for rommets bruksområde.

Kunden omtaler selger fra Lindbak som tillitsfull, tilgjengelig og «stå på vilje».
"Han følget opp godt og var flink til å plassere seg på min side som kunde, uten å miste troverdigheten»

Lindbak er svært fornøyd med samarbeidet med Uredd og arkitekt Margrethe Hopmo, og er takknemlig for en hyggelig prosess.

Foto: Ronny Manuel Danielsen