Back-up er redningen om hackerne tar deg

God IT-sikkerhet og gode rutiner blant de ansatte reduserer kraftig risikoen for å bli hacket. Men skulle du likevel bli utsatt for et cyberangrep, er back-up den eneste løsningen som kan redde deg.

- Vi kan ikke love at du aldri blir rammet, men vi kan garantere at vi får systemene dine opp igjen. Da må du ha sørget for back-up på forhånd.

Sikker back-up med Lindbak Total

Lindbak IT er en av få bedrifter som har Helsenett-godkjenning, det vil si at sikkerheten i Lindbaks systemer tilfredsstiller det sivile samfunnets strengeste krav til lagring av sensitiv informasjon, som for eksempel helseopplysninger. Data kan lagres i et av Microsoft Azures datasentre som også har anlegg i Norge, eller i Lindbaks eget datasenter med fysisk adgangskontroll og topp sikkerhetsmekanismer.

Les med om Lindbak Total

Slik funker back-up

Med back-up fra Lindbak Total er du bokstavelig talt en bekymring mindre. Verken den enkelte ansatte eller bedriftens IT-ansvarlige må gjøre noe aktivt for å oppdatere sikkerhetskopieringen.

Back-up av bedriftens data oppdateres regelmessig og lagres i egne datasentre. Den konkrete løsningen avhenger av din bedrifts behov, både med tanke på hvor dataene lagres og hvor ofte systemet kjører back-up.

Back-up er ingen sovepute

- Husk at backup ikke er noen erstatning for gode sikkerhetssystemer og -rutiner. Prosessen med å gjenopprette data fra back-up vil uansett koste penger – og tid som igjen betyr tapte inntekter. Men back-up er et veldig mye bedre alternativ enn å miste alt.