KAFFEKAMPANJE

Få 6 måneders fri leie og 10 000,- ekskl. mva i innbytte mot deres gamle kaffemaskin

Nå skal vi endelig snart få møtes på kontoret igjen! Vi ønsker å bidra til at det blir ekstra godt å møtes ved å gi dere et godt kampanjetilbud på kaffeavtale.

Dere får nå 10 000,- ekskl. mva i innbytte mot deres gamle maskin og 6 måneder fri leie. Vi tilbyr komplette pakker som inkluderer både kaffemaskin og service i én enkel månedpris. Våre leieavtaler inkluderer levering, installasjon, tilpasning og opplæring – og kun én part å forholde seg til.

* Tilbudet gjelder utvalgte modeller og kan ikke kombineres med andre kampanjer.

Les mer om våre kaffeløsninger

GJØR DET GODT
Å MØTES

Gode møter brygges på god kaffe.

Våre kundeløfter:

 • Vårt mål er å være best på service

  Det spiller ingen rolle om du bor på Grünerløkka i Oslo eller i Honningsvåg. Vi er uansett ikke langt unna for å hjelpe deg om noe skulle skje med kaffemaskinen din.

 • En enkel kaffeløsning

  Kanskje Norges enkleste kaffeavtale? Vi leverer kaffe og service uten at du trenger å foreta deg noe. Du kan når som helst bytte maskin hvis behovet endrer seg.

 • Høy kvalitet

  Vi garanterer god smak i hver kopp gjennom hele maskinens levetid. Alle selgere og teknikere i Lindbak er sertifiserte baristaer.

 • Bærekraftige løsninger

  Alle våre leverandører skal ha høyt fokus på miljø og benytte seg av miljøledelsessystem. Vi tilbyr klimakompensert kaffe for å redusere miljøpåvirkningen.