Møbler i en flott fargepalett med grønne innspill og ergonomi i fokus

En leveranse av Lindbak i Trondheim sammen med interiørarkitekter hos Gottlieb Paludan Architects med en fantastisk fargepalett som gjenspeiles helhetlig i bygget. I tillegg til masse grønne innspill i form av mose og levende planter. Leveransen besto av møbler til arbeidsplasser, møterom, sosiale soner, spiseplass og velkomstområder.

En arbeidssone der man kan jobbe i større grupper eller selvstendig og privat med bordskjerm. Zilenzio Focus bordskjermene kan enkelt brettes sammen og lagres. Se vårt utvalg av akustikk og skjerming her.

Kombinasjon av Muuto Design Cover Lounge Chair og den ergonomiske sittemøbelen Office Ballz fra Götessons. Ergonomi har vært viktig i alle elementer, sammen med en mykhet og en god sittekomfort i de ulike områdene.

Moseveggen rundt dette møterommet bidrar til å sirkulere luften. Den tiltrekker og avgir luftfuktighet og er med på å skape et bedre inneklima. Mosen har også en lyddempende effekt, noe som passer utmerket for demping av uønsket støy.

Skap et godt arbeidsmiljø med grønt - les mer her.

Kantinen i lokalet er bedriften puls. Det er et sted for avkobling og deling av informasjon, enten det gjelder jobb eller fritid.

I de moderne arbeidsplassene har de ansatte en arena for konsentrasjon, teamprosesser, konfidensialitet og fordypning. Finn inspirasjon til arbeidsplassen her.

Ansvarlige selgere hos Lindbak: Eva Frøiland og Therese Mæhre
Interiørarkitekt:
Gottlieb Paludan Architects
Områder:
Arbeidsplasser, møterom, sosiale soner, spiseplass og velkomstområde

Se flere bilder av det flotte prosjektet: