INSPIRASJON TIL BELYSNING!

Vi går mot mørkere tider og betydningen av god belysning på arbeidsplassen blir viktigere. God og riktig belysning er viktig for alle rom, men dette er særlig viktig på et kontor, hvor både lys og lyd bør være maksimalt ivaretatt for å sikre gode arbeidsforhold. Lyskildene kan være både gulvlamper, bordlamper og taklamper, og på et kontor består belysningen gjerne av en kombinasjon av alle disse. Finn den belysningen som passer best til ditt behov fra blant annet kvalitetsmerkene Luxo, Fritz Hansen, Normann Copenhagen, Northern og Tom Dixon.

Se alle våre lamper her

Et lite utvalg av lamper

HAR DU RIKTIG BELYSNING PÅ ARBEIDSPLASSEN?

Er du klar over at belysningen på kontoret kan påvirke resultatet av arbeidet vi gjør? Betydningen av godt lys på arbeidsplassen er stor – både som stimuli til effektivitet og som avgjørende helsefaktor.

Les mer om hvordan du velger god belysning på arbeidsplassen her.

INSPIRASJON TIL BELYSNING

Belysning brukes til å lyse opp et rom eller et spesifikt punkt, men kan også være en del av interiørdesignet på samme nivå som møbler. Vi har samlet inspirasjon innenfor belysning som gir deg det lille ekstra på arbeidsplassen enten det er på arbeidsbordet, i en sosial sone, spiserommet eller utendørs.

Finn inspirasjon til belysning på arbeidsplassen her.