Nye arbeidsrom med en lab-touch hos NTNU Bygg og anlegg

Fra kunde hos NTNU Gløshaugen fikk vi i oppdrag å gjøre om et lab-rom til et arbeidsrom. Interiørarkitekt Liss Mari og tegner/interiørdesigner Lene hos Lindbak ønsket å beholde mye av det eksisterende inventaret for å ivareta «lab-uttrykket».

Skapene mellom arbeidsplassene ble beholdt, men for å gi dem en ny giv ble det satt forskjellige farger på bakveggen av skapene. Møbler og farger var nøye gjennomtenkt i forhold til hvem kunden er og den jobben de gjør. Rommet framstår robust og innovativt.

Det å få jobbe med ett slik prosjekt er veldig lærerikt og spennende, sier interiørarkitekt og salgskonsulent hos Lindbak, Liss Mari.

Møbler som er brukt er fra Holmris,Vitra, Fora Form, Luxo, Muuto og Edsbyn.

Kundens uttalelse:

« Vi er utrolig stolte over, og fornøyde med den «nye» labben vår på Gløshaugen. Her ønsket vi å bevare laboratoriefølelsen da vi skulle gjøre om den gamle labben til arbeidsplasser. Lindbak gjorde en kjempejobb, og de greide virkelig å integrere det gamle utstyret og samtidig gjøre rommet brukervennlig for sitt nye formål. Fargevalgene og tekstilene var prikken over i-en»