Pakkeløsninger til din arbeidsplass

Det kan være vanskelig å velge hvilke kontormøbler man trenger for å optimalisere både trivsel og produktivitet på arbeidsplassen. Vi har satt sammen pakkeløsninger med gode pakkepriser som enkelt kan bestilles gjennom vår nettbutikk.

Arbeidsplassen med våre bestselgere

Med flere års erfaring med å levere kontormøbler av høy kvalitet har vi god oversikt over bestselgere av kontormøbler som passer til daglig bruk både på kontoret eller hjemmekontoret.

Arbeidsplassen - Bestselgere pakke

Pakken består av:

Bord - Dansk produsert bordplate i sort laminat (anti-fingermerke) 160x80 med lakkert, faset og avrundet bordkant, sort hev/senk understell.

Kontorstol
- HÅG Capisco kontorstol med sort tekstil i sete og rygg, sort fotkryss. Stolen er tidløs og inspirert av rytterens dynamiske sittestilling, dette muliggjør det unike designets endeløse måter å sitte, eller halvveis stå-sitte, på.

Lampe
- Sort Funkia LED-lampe med 2 USB-inngangen for lading. Lysstyrken er justerbar i 6 forskjellige posisjoner og har 4 posisjoner for fargetemperatur.

Bestill i vår nettbutikk her


Den ergonomiske arbeidsplassen

God ergonomi er viktig for kroppen og er med på å forebygge vanlige helseproblemer som stiv nakke og hodepine. Ergonomi betyr at produktene er spesielt egnet for å gi deg en ergonomisk arbeidshverdag. Dette kan være tilleggsutstyr som gjør arbeidsplassen ergonomisk gunstigere for deg, eller stoler og arbeidsbord som har ekstra fokus på ergonomi i sin utførelse.

Arbeidsplassen - Ergonomipakke

Pakken består av:

Ståmatte - Götessons Wave StandzOn er en myk ergonomisk matte med massasje-egenskaper. Matten er laget av lyddempende materiale polyuretan og er utstyrt med et håndtak som gjør det enkelt å henge opp ved siden av arbeidsplassen når den ikke er i bruk.

Sittemøbel - Götessons Office Ballz er et ergonomisk sittemøbel med innebygd pilatesball som gjør at du må balansere for å sitte oppreist og som sterker deler av rygg og overkropp, samt får en bedre holdning. Ballen reguleres med en medfølgende pumpe, har en forsterket bunn og en metallplate for stabilitet.

Bestill i vår nettbutikk her

Arbeidsplassen - Ergonomipakke

Pakken består av:

Musematte - Musematte Dataline Økonomi Sort fra Lyreco. Komfortabel musematte for å forbedre ergonomisk stilling ved bruk av mus.

Håndleddstøtte
- Håndleddsstøtten Dataline sort fra Lyreco. Komfortabel støtte for håndleddet. Konturfasong sørger for naturlige håndbevegelser.

Bestill i vår nettbutikk her

Arbeidsplassen - Ergonomipakke

Pakken består av:

Ståmatte - Götessons sort Wave StandzOn 66x50 cm er en myk ergonomisk matte med massasjeegenskaper. Matten er laget av lyddempende materiale polyuretan og er utstyrt med et håndtak som gjør det enkelt å henge opp ved siden av arbeidsplassen når den ikke er i bruk.

Musematte
- Musematte Dataline Økonomi Sort fra Lyreco. Komfortabel musematte for å forbedre ergonomisk stilling ved bruk av mus.

Håndleddstøtte
- Håndleddsstøtten Dataline sort fra Lyreco. Komfortabel støtte for håndleddet. Konturfasong sørger for naturlige håndbevegelser.

Bestill i vår nettbutikk her

Arbeidsplassen - Ergonomipakke

Pakken består av:

Ståmatte - Götessons Dot Standzon avlastningsmatte. Myk ergonomisk matte som bidrar til velvære på arbeidsplassen. Matten er laget av polyuretan og har et håndtak som gjør den enkel å frakte med seg.

Balansestol
- Back App er en prisbelønnet ergonomisk stol. Balanseringen på Back App kan sammenlignes med når du sykler, rir, padler eller går en tur i skogen. Balanseringen skjer helt uten at man tenker over det. Sentrale kjernemuskler i ryggen brukes hyppig for å holde kroppen i balanse - og da er balansemotoren i gang.

Bestill i vår nettbutikk her

Arbeidsplassen med norske møbler

Vi har flere leverandører som produserer i Norge. Dette er både bærekraftig i forhold til transport, og sikrer arbeidsplasser i landet vårt. Les mer om norsk design og hvorfor lokalt er smart her.

Arbeidsplassen - Norsk pakke

Pakken består av:

Bord - Aarsland Edge rektangulært arbeidsbord 160x80 cm, grå plate med sølv hev/senk understell. Aarsland er en norsk møbelprodusent, og har hatt møbelproduksjon på Vigrestad siden 1922.

Kontorstol - HÅG SoFi Mesh 7500 i grått tekstil og sølv understell har høy rygg, og meshtekstil i ryggen som gir en avkjølende effekt. Stolen tilbyr flytende vippefunksjon forover og bakover og bidrar til mer bevegelse og variasjon av sittestilling. Håg produseres av Flokk på Røros, noe de har gjort her siden 1957.

Lampe - Motus Table er en allsidig skrivebordslampe med fleksible ledd som gjør at lyset kan rettes nøyaktig dit du trenger det uten å bevege lampen. Lampehodet er koppformet og gir sterkt klart lys, egnet for alle arbeidsoppgaver. Produsert på Kirkenær utenfor Kongsvinger.

Bestill i vår nettbutikk her

Arbeidsplassen hjemme

For å gjøre det godt å jobbe hjemme trengs det gode kontormøbler og tekniske hjelpemidler, slik at man både kan jobbe ergonomisk riktig og dermed unngå helsemessige plager. Les mer om hvordan du gjør det godt å jobbe hjemme her.

Arbeidsplassen - Hjemmekontor pakke

Pakken består av:

Bord - Danskprodusert bordplate i grå laminat bordplate 140x80 med lakkert, faset og avrundet bordkant, sort hev/senk understell.

Kontorstol - Iris Kontorstol med sort mesh rygg og sort stoff sete. Setedybderegulering, synkronvipp, selvjusterende tyngderegulering, gasslift og mulighet for låsing av vipp i ønsket posisjon. Fotkryss i helstøpt plast.

Lampe - Sort Funkia LED-lampe har 2 USB for lading. Lysstyrken justerbar i 6 forskjellige posisjoner og 4 posisjoner for fargetemperatur.

Bestill i vår nettbutikk her

Arbeidsplassen - Hjemmekontor pakke

Pakken består av:

Bord - HAY CPH90 arbeidsbord med grå linoleum bordplate og eik understell. Med sitt moderne design og gamle skolepultfølelse, setter arbeidsbordet en nostalgi inn i en moderne kontekst. Skrivebordet er er funksjonelt, kompakt og elegant.

Kontorstol - Sort Håg Capisco 8020 med sort tekstil, sort plastfot. Stolen har setehøyderegulering, setet kan justeres mellom lav og høy arbeidsstilling, helt opp til stående. Vippemotstanden er regulerbar og kan låses. Plastsetet har en ekstra pute som gir spesielt god komfort.

Lampe - Cloche fra HAY er designet av den norske designeren Lars Beller Fjetland. Cloche er en bordlampe fra HAY. Den svarte armen og den støpte jern-basen skaper en visuell ubalanse.

Bestill i vår nettbutikk her

Arbeidsplassen med designklassikere

Designklassikere for oss er produkter som kombinerer teknologi med et vakkert og tidløst design. En designklassiker er flotte, tradisjonsrike møbler av god kvalitet, som står seg i ethvert rom.

Arbeidsplassen - Designklassiker pakke

Pakken består av:

Bord - Fritz Hansen Pluralis 160x80 cm bord med eik finer bordplate og polert aluminium understell er designet av Kasper Salto. Karakterisert av sitt diskré design, eleganse og kompromissløse kvalitet, bringer bordet et helt nytt nivå av funksjonalitet til arbeidsområdet.

Kontorstol - Fritz Hansen 7'er fullpolstret kontorstol med armlener i Walnut skinn er designet av Arne Jacobsen. Stolen kombinerer feminine forårsfornemmelser med minimalistisk og funksjonelt dansk design.

Lampe - Fritz Hansen Kaiser Idell bordlampe, Easy Grey er designet av Christian Dell. Bordlampen er kjent for sitt strømlinjeformede design, suverene håndverk og materialer av høy kvalitet, og er et av de mest komplette objektene i designhistorien.

Bestill i vår nettbutikk her

Arbeidsplassen med kort leveringstid

Skulle du egentlig ha hatt kontormøbler til arbeidsplassen i går? Vi tilbyr en komplett pakke som passer perfekt til daglig bruk på kontoret eller hjemmekontoret med kort leveringstid.

Arbeidsplassen - På lager pakke

Pakken består av:

Bord - Dansk produsert bordplate i hvit laminat bordplate 160x80 med lakkert, faset og avrundet bordkant, hvit hev/senk understell. Understellet har en løftekapasitet på 100 kg , og en løftehøyde på 60,5-126,5 cm.

Kontorstol - Interstuhl Every kontorstol er mobil, fleksibel og modulær. Stolens design holder de høyeste ergonomiske standardene, og passer både i klassiske arbeidsmiljøer, åpne kontorlandskap og til hjemmekontor.

Lampe - Hvit Funkia LED-lampe har 2 USB for lading. Lysstyrken justerbar i 6 forskjellige posisjoner og 4 posisjoner for fargetemperatur.

Bestill i vår nettbutikk her