
Lindbak Mørketid - 1 kg per pose
Fyldig og kraftig espresso fra Stefano Um. Kaffegården Fazenda Um ble etablert i 2010 og ligger i den berømte fjellkjeden Matiqueira de Minas. I 2023 ble Stefanos sønn, Boram, verdensmester i baristakunst, og hans bror Garam ble nummer tre i Brewers cup. Familien driver også et brenneri og flere kaffebarer i hjertet av Bom Retiro, São Paulo. Deres lidenskap og inngående kunnskap om hele reisen fra kaffebær til kopp gjør Um-familien til den perfekte partneren for oss. Kaffen har smaksnoter av sjokolade, nøtter og vanilje.
Fyldig og kraftig espresso fra Stefano Um. Kaffegården Fazenda Um ble etablert i 2010 og ligger i den berømte fjellkjeden Matiqueira de Minas. I 2023 ble Stefanos sønn, Boram, verdensmester i baristakunst, og hans bror Garam ble nummer tre i Brewers cup. Familien driver også et brenneri og flere kaffebarer i hjertet av Bom Retiro, São Paulo. Deres lidenskap og inngående kunnskap om hele reisen fra kaffebær til kopp gjør Um-familien til den perfekte partneren for oss. Kaffen har smaksnoter av sjokolade, nøtter og vanilje.
Hvert år reiser Cemo sin kaffeekspert Steinar Svenning fra fabrikken på Mjåvann i Kristiansand til Brasil, Kenya, Guatemala og Honduras for å besøke deres gode og viktige samarbeidspartnere. Steinar knytter bånd, tester ulike kaffekvaliteter og ikke minst ser at produksjonen foregår på riktig måte. For Cemo er det viktig å vite at de bidrar til å bedre levekårene for kaffebøndene og arbeiderne de handler med. De har lovet en rettferdig og bærekraftig handel, slik at bonden kan videreutvikle sine produkter. Hos kaffeprodusentene vil Cemo bidra med kompetanse og utstyr for å kunne videreutvikle deres produksjon. Cemo ønsker å få flere bønder til å satse på kvalitetskaffe som gir de stabile inntekter i mange år fremover. Derfor ønsker Cemo å handle direkte med produsenter, der vi kan være med å påvirke de lokale forholdene.
- Høykvalitets Espresso
- Fra kaffegården til verdensmester i barista 2023
- Smak av sjokolade, nøtter og vanilje