Audiovisuelt utstyr

Vi hjelper deg med alt fra en enkelt projektor til komplette møteromsløsninger og avanserte skjermkommunikasjonsløsninger. I tillegg har vi små, lette, projektorer som kan tas med fra rom til rom. Våre konsulenter har kompetansen som trengs for å finne riktige løsninger for ditt behov.

Enten det er en skjerm, projektor, interaktiv tavle, videokonferanse eller annen kontorteknologi er vår oppgave å finne løsningene som hjelper deg med å gjøre jobben lettere og bedre. Nettopp fordi vi har tilgang til all kontorteknologi og alle varemerker på markedet finner vi løsningene som passer akkurat din arbeidshverdag, slik at du kan tenke på det du kan best.

Med de riktige løsningene kan ulike rom få flere funksjoner. Lyd og bildeutstyr kan gjøre kantinen din om til et stort møterom og en infoskjerm på kontorveggen kan raskt gi deg tilgang til en ekstra møtearena. Vi leverer løsninger til kontor, kantiner, butikker, hotell- og konferanserom, resepsjoner, kjøpesentre, idrettshaller og –anlegg, rettssaler, kirker, overvåkningsrom, sykehus og pasientrom.

Møterommet

Ved gjennomføring av et møte er det akkurat det du skal fokusere på. Våre løsninger gir deg møtetrygghet, slik at du skal kunne avklare de viktige spørsmålene, legge til rette for diskusjoner og ta gode beslutninger i et møterom som spiller på lag med deg.

Klasserommet

Vi hjelper deg med å finne de løsningene som legger til rette for god læring og utdanning. Vi har lang erfaring innen interaktive tavler og projektorer og vi gir alle våre kunder grundig opplæring i bruk av disse. Vi leverer alle merker innen interaktive tavler og projektorer. Blant disse er SMART, Promethean, Epson, eBeam m.fl.

Styrerommet

Komplekse behov krever komplekse løsninger. Vår jobb er å finne løsningene basert på dine behov. Våre integrerte løsninger fungerer optimalt og framstår pene og ryddige. Vi tilbyr systemer med blant annet projektorer og interaktive tavler slik at du kan presentere dine nye ideer i flotte farger og spare tid og penger på mindre reising ved bruk av videokonferanseutstyr.

Digital visning

Riktig budskap på riktig plass kan informere, motivere og påvirke. Vi ser skjermer stadig flere steder, blant annet i butikker, resepsjoner, fabrikker og kontorer. Vi kan selvsagt hjelpe deg i valget av riktig skjerm, men vi bistår også når det kommer til hvilket budskap som passer på de forskjellige stedene.