Kaffemaskiner og vannautomater

Velkommen til vårt kaffeunivers!


I Lindbak har vi et stort utvalg av kaffemaskiner, ingredienser og vannautomater av høy kvalitet som er tilpasset behovet og situasjonen du er i. Vi har alt fra enkle bordmaskiner til avansert kaffemaskiner som betjenes fra mobile enheter.

Kaffemaskiner som gir den gode smaken – i hver eneste kopp.

En god kopp kaffe øker trivsel og fokus gjennom arbeidsdagen, og for mange er kaffemaskinen selve hjertet på arbeidsplassen.

Vår oppgave er å finne løsninger som gir hele opplevelsen et kvalitetsmessig løft – slik at du får den samme gode smaken i hver kopp.

Velkomstkaffe

Skap et trivelig venteområde for besøkende. Velg en kaffemaskin som lar brukeren selv bestemme kaffestyrke, mengde melk, sukker, melkeskum og smakstilsetning.

Kaffe på alle arenaer

Vi leverer også kaffe og vann til kantine og storkjøkken, idrettshaller og –anlegg, rettsaler, kirker, butikker, kjøpesentre, hoteller og kafeer.

MAKING GREAT COFFEE.
AT WORK.

Vi hjelper deg å velge riktig kaffemaskin til din bedrift. Ta kontakt med din nærmeste avdeling!

Flere velger miljøvennlig kaffe på kontoret

Les mer

Guide: Slik velger du riktig kaffemaskin til kontoret

Les mer

Prisbelønnet kaffemaskin

Lindbak fører den prisbelønnede kvalitetsmaskinen Nio fra De Jong Duke.

Ord fra kaffebaren

Hva får du egentlig i koppen når du bestiller de ulike variantene med kaffe?

Innkjøpsveiledning for kaffeløsninger på jobben

Norsk Kaffeinformasjon sin veiledning for kjøp av kaffeløsninger inneholder en beskrivelse av de ulike løsningene som tilbys i markedet og er god hjelp til den som skal utarbeide konkurransegrunnlag når kaffeløsningen skal ut på anbud.

Forslag til kravskjema for innkjøp av kaffe

Norsk Kaffeinformasjon har utarbeidet en innkjøpsveiledning med forslag til en del krav som det kan være aktuelt å stille i forbindelse med anbud på kaffeløsninger. Et godt utfylt kravskjema gjør oss i bedre stand til å levere de løsningene som er riktige for din bedrift.