Nytt audiovisuelt utstyr til Taxi Hedmark og Oppland

Taxi Hedmark og Taxi Oppland har byttet ut sin gamle projektor på møterommet med en flatskjerm levert av Lindbak som alle de ansatte synes er enkel å betjene.

I forbindelse med flytting til nye lokaler bestemte de samlokaliserte selskapene Taxi Hedmark og Taxi Oppland seg for å investere i nytt audiovisuelt utstyr til møterommet. Det var viktig for dem å anskaffe brukervennlig utstyr, da rommet benyttes av mange forskjellige personer. Lindbak fant det riktige produktet – en 75 tommers flatskjerm fra Samsung, spesialdesignet for bruk på møterommet med tilhørende brukerpanel innfelt i bordet.

– Vi hadde et ønske om å finne noe som alle kunne benytte på egen hånd. Og Lindbak har virkelig levert utstyr som alle medarbeiderne synes det er enkelt å lære seg. Det er et enkelt panel innfelt i møtebordet med av- og- på- knapp, samt valg av input. Resten går stort av seg selv, forteller avdelingsleder i Taxi Hedmark, Stian Flodstrøm.

Stian Flodstrøm:
Lindbak er imøtekommende og løsningsorientert. Har vi et problem, gjør de hva de kan for å hjelpe oss å finne en løsning. De stiller alltid opp.

Flatskjermen er koblet opp mot en fastmontert PC, denne betjenes av et trådløst tastatur og mus. I tillegg kan eksterne enheter enkelt kobles til med integrerte kabler i bordet. AV- utstyret er godt integrert i interiøret på møterommet, og kablene er skjult. Nå brukes flatskjermen dagen rundt til møter og annen virksomhet.

Logg inn

Glemt passordet ditt?

Få e-post med nytt passord

Registrer