Med en nettportal har vi i Lindbak satt bærekraftige møbelkjøp i system. Alle produkter har tydelig miljø- og kvalitetsmerking. Her kan kunder oppdatere sine kontormiljø med oppgraderte gjenkjøpsmøbler, og handle smart og miljøvennlig på en enkel måte.

Det er dette som er gjenbruk på nett for oss.

LINDBAK RE-banner logo midt

Ved å benytte LINDBAK gjenbruk på nett kan du få hjelp fra oss i Lindbak til å lage din egen digitale gjenbrukskatalog, og samtidig handle fra gjenbrukslageret vårt. Dette gjør at du som kunde kan handle nye og brukte produkter på en smart og enkel måte.

Du kan også selge dine brukte møbler videre til nye eiere.

Slik bidrar vi sammen til en mer bærekraftig framtid på norske arbeidsplasser!

Gjenbrukpaa Nett Tjeneste Overlay Kvadrat Smidig Kontor 1080x1080 Lindbak

Ved å benytte LINDBAK gjenbruk på nett kan du kjøpe og evt. selge brukte møbler på en enkel, kostnadseffektiv og bærekraftig måte. Her får innredning du ikke lenger har bruk for, et nytt liv i et nytt miljø hos noen andre.kan du få hjelp fra oss i Lindbak til å lage din egen digitale gjenbrukskatalog, og samtidig handle fra gjenbrukslageret vårt. Dette gjør at du som kunde kan handle nye og brukte produkter på en smart og enkel måte. Ønsker du tips til hvordan du kan handle brukt?

Vi kombinerer digital katalogføring med bestillingsfunksjoner som inkluderer gjenbruks- og reparasjonstjenester. Dermed slipper du å håndtere vedlikehold, reparasjoner og gjenbruk på egen hånd. Da blir det også enkelt å ta vare på kontormøblene på arbeidsplassen, slik at virksomheten får mest mulig igjen for møbelinvesteringene.

Ta kontakt med din sirkulære rådgiver - kontakt oss

Slik handler du både nytt og brukt

Vi ønsker at våre løsninger og tjenester er med på å skape en bærekraftig fremtid på norske arbeidsplasser. Denne visjonen forplikter Lindbak til å endre forretningsmodell, fra en ren lineær modell til en mer sirkulær modell. Dette forplikter, og vår totale strategi bygger på dette fundamentet. 

For å redusere det totale forbruket vårt, må alt vi produserer leve lenger. Med nytt og brukt har vi gjort det enklere å forlenge møblenes levetid. I tett samarbeid med våre kunder og interiørarkitekter sørger vi for å utarbeide en god plan over brukte møbler som skal beholdes, vedlikeholdes eller re-designes.

Nyttog Brukt Tjeneste Overlay Kvadrat Smidig Kontor 1080x1080 Lindbak