Systemutvikling

Automasjon av tidkrevende manuelle prosesser

Vi jobber med både små og store prosjekter innen systemutvikling. Prosjektene har som regel samme formål; å effektivisere arbeidshverdagen til våre kunder. Utfordringene kan være alt fra enkle integrasjoner til mer komplekse løsninger hvor flere plattformer skal snakke sammen.

Integrasjon

Har du flere systemer som burde snakke sammen, men ikke gjør det? Du er ikke alene. Det er sjeldent en løsning som er den beste til å løse alle oppgaver. Derfor har de fleste virksomheter mange ulike systemer og løsninger. Utfordringen for mange er at systemene ikke snakker sammen. Det skaper manuelle prosesser med flytting av data mellom løsningene, og spiser av tid som kunne vært brukt bedre. Heldigvis finnes det ofte en løsning på problemet. Vi jobber med integrasjon mellom tjenester og plattformer, slik at disse kan snakke sammen og spare virksomheten for mye tid.

Automasjon av tidkrevende manuelle prosesser

Ved å automatisere prosesser, vil du kunne spare både deg selv, virksomheten og kunder for mye tid og frustrasjon. Vi kan bistå med systemutvikling og automatisering av de fleste prosesser som går over nettet.

Eksempel på oppgaver som kan automatiseres:

 • Automatisk svar og behandling av henvendelser
 • Konvertering av bilag til PDF
 • Videresending av e-post
 • Flytting av data mellom tjenester

RELATERTE TJENESTER

 • WEBUTVIKLING

  Webapplikasjoner med WordPress som publiseringsløsning, eller plattformuavhengig kode i PHP.

  Les mer her
 • SIKKERHET PÅ NETT

  Vi passer på at plattformen blir løpende overvåket og oppdatert, slik at din sikkerhet er ivaretatt. Vi bidrar til sikker drift av nettsider for omkring 100 av våre kunder i dag.

  Les mer her
 • WEBDESIGN

  Vi tilbyr skreddersydd webdesign fra mennesker som er genuint opptatt av faget, tror på personlig service og leveranser av høy kvalitet.

  Les mer her