Teknologi er et topplederansvar

Teknologi er et topplederansvar på lik linje som strategi, budsjett og organisasjonsutvikling. Å ha en posisjon i den digitale delen av forretningsverden, og å forstå hvordan teknologi påvirker bedriftens fremtid er ikke lenger kjekt å ha, men selve grunnlaget for forretningsdrift og en vesentlig konkurransefaktor.


Teknologi kan benyttes som tekniske hjelpemidler eller som nye produkter og tjenester. Vi kan bruke teknologi for å utvikle våre produksjonsprosesser eller i kommunikasjon og salg. Uansett formål så handler det om hva maskiner kan gjøre bedre enn mennesker, og at det er produkter og løsninger som er meningsfulle, nyttige og relevante for sluttbruker – og dermed lønnsomme for deg.

Les med om LINDBAK IT-rådgiving

Drift, lagring, sikkerhet, AI, regnskap, CRM eller ERP, det er nok å holde oversikten over. Ny teknologi skaper ny kundeadferd og vi som nordmenn ligger i verdenstoppen når det kommer til privat bruk av teknologi, hvis din bransje ikke evner å tilpasse seg denne virkeligheten vil dere merke konsekvensen.

Les mer om LINDBAK skytjenester her

Digitalisering handler hovedsakelig om mennesker og endring i adferd som bidrar til nye tjenester og forretningsmodeller, minst av alt om teknologi isolert sett. I Lindbak IT fletter vi sammen teknologi og mennesker.

Kontakt oss for å se hvordan effektiv bruk teknologi kan forbedre hverdagen for din bedrift

Les flere artikler om å jobbe smart i skyen her:

Fremtidens kontor, Digitalisering, Skyløsninger & Gjør det godt å jobbe

Fjernarbeid - den nye måten å jobbe på

IT-PODDEN - HELT ENKELT!

Lettfordøyelig podcast om IT.

it-sikkerhet, Hjemmekontor & Office 365

Hvordan får du hjemmekontoret ditt til å fungere?

Hjemmekontor skaper utfordringer med tanke på tekniske og praktiske løsninger, og sikkerhet. Les våre tips.

Digitalisering & Skyløsninger

Teknologi er et topplederansvar

Office 365 & Skyløsninger

Office 365 - Et kontor i skyen