Hadeland videregående skole - Tilrettelagt undervisning med interaktive tavler

I en omfattende prosess slo tre skoler seg sammen til nybygde Hadeland videregående skole.

Med 50 interaktive tavler fra Lindbak fant IKT- ansvarlig Geir Nysveen de tidsbesparende og brukervennlige løsningene han var på jakt etter.

-I en travel byggeperiode var det viktig for oss å skaffe interaktive tavler det var enkelt å komme i gang med. Lærerne var bare vant til krittavler fra før, og derfor var det viktig med et godt brukergrensesnitt, forteller Geir Nysveen, som lot lærerne på Hadeland videregående skole få prøve ut tavler fra ulike leverandører før avgjørelsen ble tatt.

– De interaktive tavlene fra Lindbak, SMART Board 800, falt mest i smak, både fordi de var enkle å bruke, de var lyssterke i dagslys og med heve- og senkerammer kunne de også brukes for elever med tilrettelagt undervisning. Produktene har virkelig svart til forventningene, sier Nysveen.

Da de 50 tavlene var montert på klasserommene, satte Lindbak i gang med opplæring ved hjelp av produktspesialister. Geir Nysveen forteller at de produktene Lindbak har levert, og den servicen de har ytt, gjør at Hadeland videregående skole gjerne bruker Lindbak som leverandør igjen.

Lindbak leverer på dato og responderer raskt på service. Vår erfaring er at de når opp til sin målsetning om å få alt til å fungere på arbeidsplassen.