Tilrettelegging for en moderne studiehverdag på det nye Teknologibygget ved universitetet i Tromsø

Det nye Teknologibygget ved Norges Arktiske Universitet ble tatt i bruk i 2014. Arnesen leverte interiør og løsninger som legger alt til rette for en moderne studiehverdag.

Med den nye bygningen ved universitetet i Tromsø er flere teknologistudenter og et bredere forskningsmiljø samlet under samme tak. En rekke grupperom og sosiale soner og bare én lesesal har gjort at bygningen også er tilpasset endrede studievaner. Aina Krogh ved UIT forteller hvordan interiøret og løsningene fra Arnesen, blant annet møbler fra Aarsland og Edsbyn, har sørget for at studentene nå kan arbeide mer i kollokviegrupper enn før.

– For oss var det viktig å finne behagelige stoler og funksjonelle bord til studentene. Og vi har absolutt fått møbler som dekker studentenes behov. I foajéen har vi fått lave sittegrupper, mens vi i andre sosiale soner har fått møbler med normal sittehøyde. Vi har også fått mange grupperom som fungerer som pauserom. Dessuten har vi fått en kjempefin og stor kantine som også kan gjøres om til møterom, forteller Aina Krogh.

Studentene og de ansatte har nylig tatt i bruk det nye teknologibygget. Aina Krogh forteller at alle trives i de nye omgivelsene, som er kledd i friske og glade farger.

-Brukerne synes det har blitt et trivelig miljø, og vi er veldig fornøyd med møblene, sier Krogh.

Ansvarlig selger i Lindbak: Else Rye Holmboe