Tilrettelegging for over 850 arbeidsplasser hos UDI i Valle View på Helsfyr

UDI har flyttet fra flere lokasjoner i Oslo sentrum og hovedkontoret deres er nå samlet i nybygget Valle View på Helsfyr. Her har de effektive og og moderne lokaler, tilpasset virksomheten og driften. Ved å samles i ett godt tilrettelagt lokale med interne trapper har de ansatte fått bedre forutsetninger for samhandling. Vi har fått gleden av å være rådgivere og levere kontormøbler til det flotte bygget.

Vi har tilrettelagt for gode arbeidsplasser for om lag 850 ansatte med solide arbeidsbord med hev/send mekanisme fra Aarsland og ergonomiske kontorstoler fra HÅG i forskjellige modeller for hver en smak.

Kontorstol fra HÅG i modellen Futu Mesh

For å unngå forstyrrelser mellom arbeidsplassene er det en fordel å adskille områder. Dette kan gjøres ved å benytte for eksempel gulvskjermer, planter, plantekasser og store skap. I kontorlandskapet til UDI har vi levert Aarsland oppbevaringssystem som bidrar til arbeidsro mellom arbeidsplassene og gir gode oppbevaringsmuligheter. Dekorative og funksjonelle plantekasser er plassert øverst på oppbevaringsserien.

Arbeidsplasser

Hvert kontor trenger noen planter, ikke bare for å forbedre luftkvaliteten, men også for å gi et fredelig preg på rommet.

Skap et godt arbeidsmiljø med grønt

Kreativ sone i spreke farger. Stoler fra HÅG i modellen Capisco og veggmonterte og frittstående tavler fra Osnes.

I innovasjonssenteret er det rom for læring og kreative prosesser der bord, stoler og frittstående tavler enkelt kan endres i takt med behov. De veggmonterte og frittstående tavlene fra Osnes gjør ord, skisser og dagdrømmer synlig.

HÅG Capisco stolene i forskjellige flotte farger er med på å stimulere til aktivitet og kreativitet. HÅG Capisco er en ergonomisk kontorstol som lar deg sitte aktivt gjennom hele arbeidsdagen. Kontorstolen er et tidløst designikon og det unike designet gir endeløse måter å sitte, eller halvveis stå-sitte på.

Se utvalget av Håg Capisco

Kunde:

UDIs hovedkontor
Sted/år:
Oslo, 2021
Områder:
Arbeidsplasser, små møterom / multirom, store møterom, kontorstoler, tavler, kopirom, skap/oppbevaring
Ansvarlige selgere hos Lindbak: Linn Fause Grindem og Anne Merethe Johnsen
Interiørarkitekter:
Torunn Pettersen og Henrikke Roll Heirung ved Lund + Slatto Arkitekter
Leverandører: Aarsland, Flokk, Osnes, TreCe, Edsbyn, Cube, Arper og FourDesign

Foto: Wenche Hoel-Knai
Se flere bilder av produktene som er benyttet i prosjektet under.