Få inspirasjon til ditt hjemmekontor

Vi jobber mer og mer hjemmefra, enten det er fast eller ved behov. Hva som er det perfekte hjemmekontoret, varierer fra person til person. Her er det du som bestemmer og arbeidsplassen bør være innredet som det passer deg. Hvilken stil passer deg best? La deg inspirere av kreative arbeidsplasser som skaper glede, orden og struktur i den nye hverdagen på hjemmekontoret.

DEN SKANDINAVISKE STILEN

Den skandinavisk stilen kjennetegner lyse, enkle og naturlige farger i kombinasjon av materialer i lyst tre, stål, plast og glass. Stilen er nokså kjønnsnøytral, og uttrykket kan være både kjølig og lunt avhengig av bruk av tekstiler og farger.

Enkel eleganse

"POP OF COLOR"

Sprit opp hjemmekontoret med en sprek farge, enten om det er i form av en fargerik lampe eller en kontorstol med en frisk tekstil. Farger gir energi, skaper trivsel og inspirer, i tillegg øker farger kreativitet og effektivitet.

Les om betydningen av farger på arbeidsplassen

"Pop of Color"

SOFISTIKERT MED SORTE DETALJER

Sorte møbler og interiør er blitt populære elementer i mange norske hjem. Med interiør og møbler i svarte og mørke fargetoner kan man skape en kul stil på hjemmekontoret som både er lun, stemningsfull og trendy.

Sofistikert med sorte detaljer

FOKUS PÅ DET GRØNNE SKIFTET

Det er økt interesse for å handle bærekraftig. Vi har troen på at forvaltning av bærekraftig produksjon, smarte materialvalg, langsiktige og bevisste innkjøp, samt gjenbruk er viktige faktorer mot et grønnere skifte. Flere av våre leverandører tilbyr møbler som er miljømerket, laget av resirkulerte materialer og der bærekraftig produksjon er i fokus.

Fokus på det grønne skifte

I vår nettbutikk kan man også handle brukte kontormøbler. Dette gjør at du som kunde kan handle brukte produkter på en smart, enkel og bærekraftig måte.

Se vårt utvalg av brukte kontormøbler her

Gjenbruksprodukter