To Rom og Kjøkken - Møblering knyttet til nyåpning av restauranten

To Rom og Kjøkken åpnet første gang 10. oktober 2005. De har hatt en eventyrlig vekst i omsetning og ansatte, og er i dag en solid og veldrevet restaurant. Restauranten eies og drives av Hege og Roar Hildonen og Alexander Skjefte.

For ca 2 år siden bestemte vi oss for å ta tak i en fullstendig fornying av serveringsarealet i 1. og 2. etg, med totalt ca 140 sitteplasser. Vi brukte den første tiden til å kartlegge ulike utfordringer med den eksisterende restauranten og satte opp en ønskeliste til interiørarkitektene, ARC Arkitekter, ved Brit Hassel og Marianne Haarberg. Forteller kunden.

Vi fikk gleden av å bli valgt som leverandør av gardiner, stoler, bord og lamper.

Vår erfaring etter denne prosessen er at Lindbak først leverte et ryddig og oversiktlig tilbud, samt at alt av varer og tjenester videre ble levert i tide og vi ble ferdige med oppussing og klart for åpning til avtalt tid.
Vi har ingen problemer med å anbefale Lindbak som leverandør til andre. Vi opplever at vår kontaktperson hos Lindbak, Liss Mari, har en imponerende serviceinnstilling og har et dyktig team bak seg som leverer på alle områder

Se flere bilder fra prosjektet under.