Den ergonomiske kontorstolen HÅG Capisco - et tidløst designikon

Den sadelformede kontorstolen "Capisco" ble designet av Peter Opsvik tilbake i 1984 og var en nyskapende kontorstol på grunn av sin skulpturale utforming og dynamiske sittestilling. Siden lanseringen er den blitt teknisk og miljømessig fornyet, og i dag er stolen en av Norges mest solgte kontorstoler.

To forskjellige stoler - mange like funksjoner

HÅG Capisco-konseptet omfatter de to produktseriene HÅG Capisco og HÅG Capisco Puls, med mange av de samme funksjonene og fordelene. Begge passer godt både på kontoret eller hjemmekontoret og i fellesrom med flere forskjellige brukere.

Oppfordrer og inspirerer til mer bevegelse i hverdagen

Med grunntanken om at den beste sittestillingen er den neste, stimulerer det sadelformede setet til både mer bevegelse og at man hyppigere veksler mellom forskjellige stillinger. HÅG Capisco sikrer at man sitter mer aktivt, noe som skaper en mer dynamisk arbeidsdag.

Sitt høyt og lavt

Den fleksible justeringshøyden til HÅG Capisco og HÅG Capisco Puls gjør det enkelt å skifte mellom lave og høye arbeidsflater. Varier mellom høy og lav arbeidsstilling som et alternativ til å veksle mellom å sitte og å stå.

HÅG Capisco og HÅG Capisco Puls er pionerer innen økodesign.

Antall komponenter og materialtyper som brukes i stolene er blitt redusert til et minimum. Stolene er designet for enkel demontering, slik at de ulike materialene kan tas fra hverandre og enkelt resirkuleres. I 2012 ble HÅG Capisco den første stolen i verden som ble sertifisert med det nordiske Svanemerket. I dag produseres det meste av stolen av resirkulerte materialer.

Les mer om Svanemerket og andre miljømerker her

HÅG CAPISCO

Den originale HÅG Capisco passer godt for den som sitter lenge om gangen, eller som ønsker god komfort med en polstret stol.

HÅG CAPISCO PULS

Håg Capisco Puls er en lettere utgave som er et godt alternativ for arbeidssteder der du sitter i kortere perioder, slik som møterom, midlertidige arbeidsstasjoner, hjemmekontorer eller fellesrom.

Slik stiller du inn din Capisco

Capisco stolen har mange unike funksjoner, og hvordan man justerer den er viktig for å få maksimalt utbytte.

Se video av hvordan du stiller inn HÅG Capisco her