LindbakRE ToppBanner 1920x1080 Lindbak

Lindbak:RE

Kjøp og salg av brukte møbler

Hvert år kastes 37 000 tonn fullt brukbare kontormøbler i Norge. En av grunnene er mangel på gode praksiser for innkjøp eller videresalg av brukte kontormøbler. Bedre vedlikehold, redesign og gjenbruk kan gi møblene et mye lengre liv og redusere møblenes miljøavtrykk betydelig. En studie fra SINTEF viser at ombruk kan redusere miljøbelastningen av kontormøbler med over 90% sammenlignet med å kjøpe nye møbler.

Hos Lindbak forstår vi verdien av å forlenge levetiden til møbler, og vi har gjort det enkelt og lønnsomt for deg å handle brukte produkter. Vårt mål er at kvalitetsprodukter med lang levetid skal brukes om igjen.

LINDBAK:RE

- Brukte møbler gjort enkelt og lønnsomt

Våre sirkulære rådgivere er her for å hjelpe deg - kontakt oss
Lindbak RE Moebelmeglerne

Lindbak + MøbelMeglerne - Sammen gjør vi nytt og brukt enklere

Lindbak har et eksklusivt samarbeid med MøbelMeglerne. Sammen gjør vi det enda enklere å handle brukt såvel som nytt! Med ett kontaktpunkt ønsker vi å gjøre gjenbruk enklere og mer tilgjengelig. Ambisjonen er å bidra til at gjenbruk blir en naturlig del av innkjøpsprosessene til våre kunder og samarbeidspartnere. Sammen med Norges største aktør på gjenbruksmøbler skal vi bidra med å redusere klimaavtrykkene.

Les mer om vårt samarbeid
Spill av

Utforsk vårt varierte utvalg av brukte produkter

Vårt varierte utvalg av brukte kontorprodukter inkluderer alt fra kontorstoler, møteromsstoler, arbeidsbord, gulvskjermer og mye mer. Vi oppdaterer jevnlig sortimentet, slik at du alltid kan finne interessante og relevant produkter. Enten du leter etter brukte produkter til arbeidsplassen, en sosial sone eller et møterom.

Kombiner nytt og brukt

Ønsker du en kombinasjon av nytt og brukt? Ved å øke gjenbruksgraden av kontorprodukter, vil bedriften din redusere miljøavtrykket sitt. Du kan videreføre de brukte produktene, og du kan kjøpe eller leie brukte produkter fra Lindbak. Ved å utnytte dine brukte produkter på best mulig måte vil investeringsbehovet på nye produkter reduseres og kostnadsnivået reduseres.

Les mer om tjenesten vår LINDBAK nytt og brukt.

Nyttog Brukt Tjeneste Overlay Kvadrat Smidig Kontor 1080x1080 Lindbak

Lindbak har siden 2019 hatt en betydelig økning i møbelprosjekter der vi kombinerer «nytt og brukt», og hvor vi videre har tatt ansvar for å håndtere bruktmøbler kundene våre ikke ønsker å ta med seg videre til sine nye lokaler.

De møblene og evt. annet utstyr som vi validerer som ombrukbare, plasseres på vårt gjenbrukslager med mål om videresalg og forlenget livssyklus. Våren 2021 gjennomførte vi pilotprosjektet GJENBRUK PÅ NETT der intensjonen å teste om digitale handelsplattformer kunne gjøre brukte møbler mer tilgjengelig.

2021 Gjenbrukslager Stine Gjeving 23