Haag Capisco 8106 Leather skinn arbeidsplassen kontor

Gjør det godt å jobbe

Alt du trenger til arbeidsplassen

En god arbeidplass er et viktig arbeidsverktøy. Moderne arbeidsplasser har arenaer for konsentrasjon, teamprosesser, konfidensialitet og fordypning. De har også møteplasser som støtter tverrfaglighet uten fysiske hindringer for en effektiv gjennomføring. Det er med andre ord mange ulike funksjoner og arbeidsoppgaver som skal ivaretas. For at de ansatte skal yte så bra som de er i stand til må de også spilles gode av omgivelser og tilpassede arbeidsforhold. Vår oppgave er å bistå med å skape funksjonelle løsninger og effektive arbeidsplasser.

Sjekk vårt utvalg av kontorstoler, arbeidsbord, arbeidslamper og ergonomi/tilbehørsprodukter. I tillegg har vi også satt sammen noen pakker for å gjøre det enklere for deg å handle det du trenger til arbeidsplassen.

Kontorstoler

Den riktige kontorstolen kan øke både komfort, produktivitet og trivsel på arbeidsplassen. Hos oss tilbyr vi et bredt utvalg av kontorstoler som er nøye utvalgt for å møte dine behov og forbedre din arbeidsopplevelse. Kontorstoler bør velges ut i tråd med hvilken type arbeidsplass det er snakk om og hvilke arbeidsoppgaver som skal utføres. Uansett om du arbeider hjemmefra eller på kontoret, sitter hele dagen eller er mye på farten, har vi kontorstoler som passer til ulike arbeidssituasjoner.

Riktig design og uttrykk bidrar til både trivsel og effektivitet. Kontorstolene vi fører kommer i ulike materialer og design, slik at de kan finne den som passer best til din estetiske preferanse og stil på kontoret eller hjemmekontoret. Velg blant moderne, minimalistiske, eller klassiske design, samt et utvalg av farger og tekstiler.

Noen av våre favoritter

Arbeidsbord

Et godt arbeidsbord er viktig for både produktiviteten og trivselen på arbeidsplassen. For å redusere belastningene er det også viktig å endre arbeidsstilling i løpet av dagen. Arbeidsbord med hevefunksjon og senkefunksjon gir muligheter for god ergonomi og komfort. Dette gir deg muligheten til å tilpasse arbeidsstillingen i løpet av dagen. Dette fremmer god ergonomi og komfort, og bidrar til å redusere belastninger på kroppen.

Noen av våre favoritter

Belysning

God og riktig belysning er viktig for alle rom, men dette er særlig viktig på et kontor, hvor både lys og lyd bør være maksimalt ivaretatt for å sikre gode arbeidsforhold. Lyskildene kan være både gulvlamper, bordlamper og taklamper, og på et kontor består belysningen gjerne av en kombinasjon av alle disse.

Noen av våre favoritter

Ergonomisk tilbehør

Det er mange faktorer og komponenter som skal til for å skape optimale arbeidsforhold, men det er ofte lite som skal til for å forbedre flyten i arbeidsdagen. Det å slippe kluss med ledninger, få pc-skjermen plassert på en egnet skinne, eller å få et godt og logisk organisert bord, med praktiske funksjoner, er eksempler på hva tilbehør kan bidra til.

Noen av våre favoritter

Lindbak Troms H42 B5030

Ønsker du rådgivning?

Finn din nærmeste avdeling så hjelper en av våre rådgivere deg.
Finn din avdeling