Hos Lindbak har du som forbruker 14 dagers åpent kjøp.

Send en kopi av angrerettskjema til oss på e-post slik at vi raskt får beskjed om at du vil benytte deg av din angrerett. E-post sendes til netthandel@lindbak.no. Eller send inn infoen i skjemaet under her på siden.

Pakk inn varene sammen med det originale angrerettskjemaet.

Skriv inn vår adresse på pakken:

Lindbak AS
Nordslettvegen 6
7038 Trondheim

Du som kunde betaler for returen der du leverer inn varen. Er varen for stor til å sendes med vanlig pakkepost kan du eks. kontakte Posten/Bring eller DB Schenker for priser på stykkgodssendinger

Når vi har behandlet din retur (det tar vanligvis 1-3 uker) vil du få en e-post fra oss.
Ved ubetalt faktura vil varen(e) da bli slettet fra din faktura.

Om du har betalt din faktura, eller betalt med kort, vil vi ta kontakt for tilbakebetaling (dette tar vanligvis 7-14 virkedager etter at returen er behandlet).

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt, merker eller pels fra husdyr.

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker/pels vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

Ønsker du mer informasjon vedrørende våre standardbetingelser for salg og service i Lindbak? Les mer her.

Standardbetingelser

Retur og angrerett