Lindbak web referanse Oris Featured
Smidig IT

Web: Digitale løsninger og sterke merkevarer med sans for god design, sikker drift og minimalt avtrykk

Digital kompentanse

Lindbak IT tilbyr skreddersydd webdesign fra mennesker som er genuint opptatt av faget, tror på personlig service og leveranser av høy kvalitet. Nettsiden er selskapets hjem på nettet, og er ofte stedet nye kunders første møte med selskapet ditt. Vår oppgave er å bidra til at førsteinntrykket blir godt. Vi bistår kundene i hele prosessen fra kartlegging av mål og brukerbehov, til prioritering av innhold og utforming av interaksjonsdesign.

I prosessen jobber våre webdesignere tett sammen med deg for å skape et resultat både vi og dere kan være stolte av. Alle nettsider tilpasses ulike skjermstørrelser og plattformer. De laster hurtig, er universielt utformet og er enkel i bruk for webansvarlig. Lindbak samarbeider tett med flere webdesignere, designmiljøer og markedsrådgivere, som kan bistå i prosesser og utforming ved behov.

Les mer

Lindbak IT gjør webutvikling av skreddersydde nettsider og webapplikasjoner med blant annet WordPress og Statamic som publiseringsløsning. Vårt team består av erfarne webutviklere, som alle har lang erfaring ogoppdatert kompetanse. En webutvikler hos oss har sterk kompetanse både i frontend og backend. Vi jobber tett med bedrifter og designbyråer, og tilpasser prosess og løsning til kundens behov.

Vi tar ideene og gjør dem om til velfungerende nettsider.

Les mer

Sikkerhet har blitt viktigere ettersom trusselbildet på nett endrer seg raskere. WordPress og Statamic er solid og sikker plattform. Vi passer på at plattformen blir løpende overvåket og oppdatert, slik at din sikkerhet er ivaretatt. Lindbak IT bidrar til sikker drift av nettsider for omkring 100 av våre kunder i dag. Vi benytter servere som er optimalisert for nettsidene og applikasjonene de skal drifte. Serverene er satt opp med Ubuntu som operativsystem og har blant annet Nginx og HTTP2, noe som betyr svært rask lasting av nettsidene. Lindbak IT tar ansvar for en sikker løsning med høy oppetid, slik at du slipper å bekymre deg.

Våre driftsavtaler inkluderer blant annet premium servere, kontinuerlig backup, overvåking av ytelse og sikkerhet. Vi oppdaterer CMS og tilleggsmodulene, slik at du ikke trenger å bekymre deg for utdatert kode. I tillegg til overnevnte kan vi også tilby egne serverløsninger, premium brannmur og løsninger for nettbutikk.

Les mer

På en eller annen måte har du funnet frem til denne siden. Det kan være at noen har fortalt deg om oss, eller at du har klikket på en lenke på en annen nettside eller på sosiale medier. I følge vår statistikk over besøkende, er det over 45% sjanse for at du har funnet oss via en søkemotor. Vår plassering i søkemotorene er enten betalt for, eller jobbet frem ved hjelp av kontinuerlig arbeid med søkemotoroptimalisering.

Forhåpentligvis har du allerede nå skjønt hvor viktig det er å være synlig i søkemotorene. Og du har sikkert forstått at søkemotoroptimaliseringer en av tjenestene vi tilbyr. Vi har jobbet med SEO i over 10 år. Vi har hjulpet kunder i hele Norge med å oppnå bedre synlighet i søkemotorene, flere henvendelser og økt omsetning. Et typisk SEO oppdrag kan være alt fra noen timer teknisk SEO til en komplett SEO strategi.

Les mer

Hos Lindbak IT finner du fagfolk med kompetanse innen sikkerhet, kryptografi, drift og serveroppsett. Vi bistår våre kunder med rådgiving om sikkerhet på nett. Vi kan også tilby rådgivning på hvordan du oppnår en grønn og klimanøytral webside.

Les mer

Google deepmind s2 TPKAD6fag IT web

BÆREKRAFTIG IT

Vi utvikler grønne nettsider