LINDBAK digital arbeidsplass gir deg mulighet til å utføre dine arbeidsoppgaver hvor du vil og når du vil. Med gode digitale verktøy legger vi til rette for at du enkelt kan kommunisere og samhandle med dine kollegaer en smidig og effektiv måte. Med Microsoft 365 har du verktøy som Outlook, Teams, SharePoint, OneNote og Planner, samt Office-programmene lett tilgjengelig. Kombinert med våre øvrige IT-tjenester, nettverk og maskinvare har du alltid det du trenger for å være 100% operativ. Du kan like gjerne jobbe hjemme, hytta eller kontoret, alene eller sammen med andre.

Som din digitaliseringspartner ønsker vi å hjelpe deg med å holde bedriften konkurransedyktig og sørge for at du oppnår ønsket effekt ved bruk av teknologi og digitale verktøy. Gjennom tjenesten digitaliseringsrådgivning vil vi sørge for at din bedrift tar nye steg i digitaliseringstrappa, der digitalisering brukes som virkemiddel for å øke effektivitet og produktivitet, og realisere deres mål. Vi tror også enklere og mer effektive arbeidsdager bidrar til høyere trivsel og bedre helse.

Det er dette som er digital arbeidsplass for oss.

Våre tjenester

Som din digitaliseringspartner ønsker vi å hjelpe deg med å holde bedriften konkurransedyktig og sørge for at du oppnår ønsket effekt ved bruk av teknologi og digitale verktøy. Målet med tjenesten er å sørge for at din bedrift tar nye steg i digitaliseringstrappa, der digitalisering brukes som virkemiddel for å realisere deres mål.

Les mer her

Vårt M365-kurs skal gi basiskunnskap og grunnleggende kompetanse på bruk av M365-verktøyene og gi et godt innblikk i hvordan disse kan brukes både individuelt og som gode samhandlingsverktøy. Kurset inneholder opplæring, tips og triks for en mer effektiv og smidig arbeidshverdag.

Les mer her

Med Lindbak skytjenester jobber du fra hvor du vil, og har full og sikker tilgang til dataene som ligger i skyen. Da får du også en smidig og sømløs IT-hverdag, hvor du kan fokusere på å være produktiv.​ Enten det er store plattformer som skal driftes, eller bare enkelte Office-abonnement, trenger du kompetanse på valg av riktige lisenser og nivå på forvaltning. Derfor er også sikkerhet og opplæring en viktig del av vår leveranse. Målet er at alle ansatte skal få samme kunnskap, og kan jobbe trygt, uansett hvor og når.​

Les mer her

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan øke effektiviteten ved å bruke digitale verktøy på din arbeidsplass

Smidig IT banner