Skap gode møterom på arbeidsplassen

Ved gjennomføring av et møte er det akkurat det du skal fokusere på. Du skal kunne avklare de viktige spørsmålene, legge til rette for diskusjoner og ta gode beslutninger i et møterom som spiller på lag med deg. Når du planlegger innredningen av et møterom, er det avgjørende å ta utgangspunkt i møterommets formål. Skal det brukes til digitale møter, kreative sesjoner eller lengre møter? Dette vil hjelpe deg med å skreddersy designet for å møte spesifikke behov og sikre en optimal brukeropplevelse.

Ønsker du rådgivning? Finn din nærmeste avdeling så hjelper en av våre rådgivere deg.

Finn din avdeling

Møterom for lengre møter

Har man store møterom bør man tenke på å ha støydempere i møtelokalet for å oppnå et behagelig lydmiljø, noe som også bidrar til mer effektive møter. Benytt gjerne tekstiler i form av polstret møteromsstoler, gardiner eller absorbenter i tak eller på vegg. Ved firkantet møtebord er det gjerne plass til flere og velg stoler som er behagelig å sitte i over en lengre periode.

2019 Lindbak Arntzen de Besche 0 J3 A1423

Produkter for de store møterommene:

Møterom for 2-3 personer

Skal man gjennomføre et teamsmøte alene eller med et par kollegaer kan det være greit å trekke seg tilbake fra kontorlandskapet for å ikke forstyrre andre kollegaer. Møterommet bør ha riktig utstyr som skjerm, videokamera, lydutstyr som er enkelt å benytte av ansatte. Benytt gjerne et rundt bord eller halv bord slik at alle på møterommet sitter i en god posisjon i henhold til skjerm og videokamera.

2021 Statsforvalteren Trondheim 14

Produkter for de mindre møterommene:

Møterom for kreative prosesser

Et møterom for læring og kreative prosesser bør ha møbler og utstyr som lar de ansatte være kreative og samhandle godt. Ved å velge et høyt bord oppnår man gjerne høyere mobilitet i tanke- og energinivå, og deltar til at de ansatte kan bevege seg rundt bordet og hverandre for å drive møtet fremover. I tillegg bør man ha utstyr som lar de ansatte tegne og illustrere sine tanker, enten det er i form av penn og papir eller bærbar eller veggmontert tavle.

Fora Form Arbeidsstasjon Knekk krakk bord Kove stoler moterom kreativ

Produkter for de kreative møtene:

Finn produkter til ditt møterom i vår nettbutikk