Organisasjoner og deres kontor er stadig i endring og utvikler seg kontinuerlig. Det skal være lett for kundene våre å tilpasse kontoret til organisasjonens løpende behov.

LINDBAK smidig kontor er et sett med tjenester for selskaper som er i endring, og som har fokus på miljø og bærekraft. Våre tjenester og vår metodikk gir deg full frihet til å tilpasse antall kontorplasser og annet utstyr, på en enkel måte. Med et komplett tjenestespekter og gode finansieringsløsninger, tilbyr vi inspirerende og skalerbare kontorløsninger, med forutsigbar økonomi.

Det er dette som er et smidig kontor for oss.

 • LINDBAK sirkulær rådgiving

  Tjenesten LINDBAK sirkulær rådgiving innebærer en gjennomgang av samtlige kontormøbler og annet kontorutstyr slik at du som kunde får komplett oversikt over ditt inventar. Her gir vi en vurdering av hvilke møbler som bør vedlikeholdes, re-designes eller byttes. Du får en rapport knyttet til CO2 avtrykk og potensielle kostnadsbesparelser som kan brukes i miljøregnskap og bærekraftsrapportering.

  Les mer om LINDBAK sirkulær rådgiving
 • LINDBAK smarte kontor

  Har din arbeidsplass den optimale sammensetningen av arbeidsstasjoner, sosiale soner, kreative soner og møterom? Utnyttes lokalene på best mulig måte? Gjennom vår tilnærming til sensorikk kan vi hjelpe deg med å optimalisere dine kontorløsninger og -lokaler.

  Les mer om LINDBAK smarte kontor
 • LINDBAK vedlikehold

  LINDBAK vedlikehold sørger for at standarden på kontoret opprettholdes.Vi forlenger møblenes levetid ved å stramme, reparere og supplere kontorinventaret. Produktene varer mye lenger, du sparer penger, og sammen sparer vi miljøet for unødvendig forbruk.

  Les mer om LINDBAK vedlikehold
 • LINDBAK nytt og brukt

  For å redusere det totale forbruket vårt, må alt vi produserer leve lenger. Med nytt og brukt har vi gjort det enklere å forlenge møblenes levetid. Vi lager en felles oversikt over brukte og nye kontormøbler. Møbler som ikke skal benyttes, tar vi med til vårt gjenbrukslager, og på den måten kan de få nye eiere et annet sted. Det som blir til overs, leverer vi til godkjente gjenvinningsanlegg. 

  Les mer om LINDBAK nytt og brukt
 • LINDBAK kontorflytting

  Med tjenesten LINDBAK kontorflytting hjelper vi deg gjennom hele flytteprosessen, med alt fra planlegging og tilrettelegging til gjennomføring. Våre erfarne montører har stor kompetanse, og bryr seg om både kontormøblene og kontorutstyret ditt. Vi tar hånd om miljøvennlig sortering, gjenbruk av dine brukte produkter, utarbeider miljørapporter og samtidig leverer alt du trenger til de nye lokalene.

  Les mer om LINDBAK kontorflytting
 • LINDBAK fleksibel leie

  LINDBAK fleksibel leie gjør det enkelt å tilpasse møbler og utstyr i takt med behovene i din organisasjon. Tjenesten er fleksibel og skalerbar, og gir din bedrift mulighet til å skape dynamiske kontormiljø enten dere skal oppgradere, flytte, eller innrede nye lokaler.

  Les mer om LINDBAK fleksibel leie