Selskaper er gjerne i kontinuerlig endring og har et dynamisk behov for ansatte. LINDBAK fleksibel leie gir deg som kunde tilgang til skalerbare løsninger, som enkelt kan tilpasses endringene i organisasjonen din.

Prismodellen på leie er forutsigbar og som kunde unngår du høye investeringskostnader. Ikke bare slipper du store innhugg i kontoen når utstyret skal anskaffes, du kan også bytte ut eller oppgradere møbler og annet utstyr etter hvert som behovet endrer seg. Du slipper også å tenke på videresalg av overflødige møbler, brukte møbler og teknisk utstyr tar vi retur. Du kan leie per produkt, leie et sett med produkter eller leie per ansatt. Ansvaret for vedlikehold ligger på den som leier ut møblene. Du som kunde slipper å bestille vedlikeholdstjenester eller holde en oversikt over møbler som må skiftes ut på grunn av slitasje eller skade. Det gir også regnskapsmessige fordeler å benytte driftsutgifter sammenlignet med kapitalinvesteringer.

Lindbak har lang erfaring med forskjellige leiemodeller innenfor alle de fagområder vi leverer (møbler, print, kaffe, IT og AV) og kan derfor jobbe tett sammen med deg som kunde for å finne den løsningen som passer best.

Gjennom våre samarbeidspartnere på brukte møbler og en stor kundemasse sørger vi alltid for at brukbare møbler ikke kastes. Når dere har behov for at vi tar møbler tilbake sørger vi for at produktets levetid forlenges gjennom videresalg, videreutleie eller donasjon.

Med et fast kontaktpunkt hos oss sørger vi for at du til enhver tid har det optimale inventaret på kontoret, til en lav og forutsigbar pris.

Dette er fleksibel leie for oss.

Ta kontakt for en prat om leie

Fleksibelt kontor

2019 Lindbak Metro P Schenker Ragnar Hartvig 11 1 19 008 1 arbeidsplass mennesker
Fleksibel Leie hvit bakgrunn

Vår leietjeneste er en bærekraftig og fleksibel løsning som gjør at du ikke trenger å investere i utstyr du ikke har bruk for. Vi forstår at det ofte vil være behov for å endre på sammensetningen av produkter du bruker. Dersom behovet for utstyr reduseres, tar vi produktene tilbake og den månedlige leiekostnaden reduseres.

Fleksibel Leie hvit bakgrunn

Våre rådgivere er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med potensielle endringer, slik at vi sammen skaper effektive og trivsels-skapende arbeidsmiljøer. Ta kontakt med en av våre lokale avdelinger, som du finner fra Honningsvåg i nord til Kristiansand i sør. 

Fleksibel Leie hvit bakgrunn

Våre leieløsninger og produktutvalg gjør hverdagen din enklere, så du kan fokusere på kjernevirksomheten din. I tillegg får du alltid alt på én faktura. 

Kontakt oss for en prat om fleksibel leie

Ta kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende prat om LINDBAK fleksibel leie, og andre tjenester som inngår i LINDBAK smidig kontor.

2022 Mustad Eiendom Oslo9