Lindbak interiør Oslo fotograf Kjetil Gudem 2020 28-ansatte

Hjelp

Support, kundeservice og rådgivning

Ofte stilte spørsmål

Første gang du legger inn en ordre vil du få valget mellom å logge inn (Eksisterende kunde), registrere deg som ny kunde (For mulighet til å betale med faktura) eller betale med bankkort. Dersom du ønsker å ferdigstille kjøpet med en gang har du valget om å betale med kort om du ikke allerede er nettkunde.

Dersom du ønsker å bli nettkunde hos Lindbak fyller du ut en søknad. Vi gjør her en kredittvurdering av ditt firma og du vil innen en til to virkedager få beskjed om at kontoen er opprettet. Normal kreditt er 14 dager.

Kontakt oss

Vi har valgt å tilby våre kunder tilgang direkte til vårt servicesystem.

Etter pålogging har du tilgang til å bestille service, toner og rekvisita på dine avtalemaskiner. I tillegg vil vi i fremtiden publisere tellerverksbrev her som må registreres av sluttkunden for avstemning av avtalemaskiner.

Logg inn her

Alle våre kunder har mulighet til å betale med kort, vi godtar de fleste typer debet og kredittkort. I tillegg har alle våre bedriftskunder muligheten til å betale med faktura fra Two. Kredittvurdering gjøres automatisk i utsjekksprosessen. Faktura blir sendt fra Two når vi har sendt varene fra vårt lager. Det er 14 dager forfallsdato på faktura fra Two.

Les om Two sine vilkår for bedrifter her

Å betale med faktura fra Two koster deg ingenting ekstra og du kan gjennomføre kjøpet på få sekunder. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn selskapsnavnet og faktura e-postadressen til selskapet. Two sender fakturaen direkte til selskapet ditt, både på mail og EHF og selskapet har 14 dager på å betale fakturaen. 

Les mer her