I Stock 1049145324 Print skrivere

Print og utskriftsløsninger

Vi hjelper deg med innkjøp av utskriftsløsninger og skrivere som bidrar til printsikkerhet og god dokumentflyt gjennom arbeidshverdagen.

Logg inn på serviceportalen
Dokumentflyt Bilde Knapp Overview Page 285x210 Lindbak

Dokumentflyt

Vi tilbyr ulike tjenester knyttet til sikker og effektiv dokumentflyt
Les mer her

Utvalgte tjenester

En komplett tjeneste hvor vi plasserer ut alt du trenger av utstyr for en effektiv dokumentflyt i hverdagen sammen med markedsledende service og rådgivning. Dekker alle behov innen utskrift, skanning og kopiering av dokumenter. Alt til en fast pris per måned som kan justeres etter forbruk.

Visste du at en multifunksjonsskriver leveres med de fleste porter åpne? Å sikre printeren er det samme som å låse de dørene til huset ditt som du ikke bruker. De fleste sikkerhetsbrudd kommer som følge av personlige feil. Vi bistår deg derfor med å ha kontroll på sentrale passord og dermed også sentrale innstillinger. Sensitiv informasjon sitter igjen i harddisken. Man må derfor utføre en sikker sletting for å hindre at uvedkommende får tilgang.

Administrer forretningsdokumenter sikkert, finn dem raskt og bruk dem intelligent. Når som helst - hvor som helst. Vi sørger for at du har kontroll på egen data, sikre at den siste versjonen er benyttet, tilgjengelighet på filer og å bistår deg reduser tiden man benytter på å lete etter dokumenter. Etterleve regelverk vedrørende GDPR og Forordningen

Med LINDBAK e-signering muliggjør signering av dokumenter på en pålitelig og sikker måte . Den digitale signaturen etterlater et digitalt revisorspor som ikke kan endres etter signering og er dermed mer pålitelig enn penn og papir. Denne digitaliseringen er både sikker, effektiv og ressursbesparende og du får løsningen til en fast månedspris.

Tjeneste som gir sikker skanning til e-post fra din multifunksjonsskriver. Lindbak setter opp og supporterer sikker skanning med kryptert dataflyt til din enhet. Da slipper man å forholde seg til tredjepart med tanke på support og lisensiering. Alt fra samme leverandør og ett nummer å ringe om noe ikke fungerer slik det skal. Oppsett gjøres iht. gjeldende retningslinjer fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Tjenesten er en del av Lindbak sin sikkerhetspakke.

En av våre viktigste fokusområder med å redusere forbruk er å forlenge levetiden på utstyr i felt. Som en produsentuavhengig leverandører jobber vi aktivt med å forlenge levetiden til det utstyret som plasseres ut. Lindbak tilbyr derfor brukt utstyr som er overhalt og som kommer med full garanti gjennom vår tjenesteavtale. Dette gjør at våre kunder kan ta bærekraftige gode valg uten at dette påvirker drift og stabilitet i løsninger, samtidig som at Lindbak sørger for forutsigbare kostnader gjennom et fast månedsbeløp og enestående service.

Vi kan gi deg informasjon om din miljøpåvirkning gjennom ditt forbruk knyttet til dine multifunksjonsprintere. 

Vi tilbyr ulike nivåer av serviceavtaler. 

Les mer om våre betingelser her

Utvalgte kunder