Aarsland Fabrikk Menneske Foto Tom Haga Toppbilde

Skap som skaper muligheter fra Aarsland

Aarsland Møbelfabrikk er en norsk kvalitets-produsent med lange tradisjoner som strekker seg tilbake til 1922. I dag er det fjerde generasjon som driver fabrikken, og de er både arven og ansvaret sitt bevisst. Selskapet har lokal produksjon på Vigrestad på Jæren, og lar seg inspirere av omgivelsene rundt seg. Jærens høye himmel inviterer til å heve ambisjonene. På samme måte som bølgene fortsetter å rulle, beveger de seg mot en sirkulær fremtid. Og like sikkert som at en steingard bygges stein for stein, går de steg for steg mot målet om at alt de produseres i 2030 skal ha evig liv.

Aarsland fabrikk menneske Foto Tom Haga 5
Lokal produksjon på Vigrestad på Jæren. Foto: Tom Haga

Pådriver for sirkulære løsninger

Aarsland ønsker å være en pådriver for sirkulære løsninger i den nordiske møbelbransjen. I 2030 har de som mål at alt de produserer skal ha evig liv, og fabrikken deres skal være energipositiv. For å realisere dette, har de blant annet implementert prosjekter som omfavner ombruk og gjenbruk som en nøkkelstrategi. Der de deler vår oppfatning om at et godt samarbeid med leverandører og samarbeidspartnere er viktig for å skage gode løsninger sammen.

Redesign av brukte skap

Redesign av brukte skap er et godt eksempel på Aarsland sin nyskapende tilnærming. Dette konseptet gjelder ikke bare for slitte eller gamle skap, men også for skap som ikke lenger passer inn i moderne kontoroppsett. For eksempel kan tradisjonelle oppbevaringsskap transformeres til mindre, personlige oppbevaringsløsninger med låsemuligheter.

Aarsland Brukte oppbevaringskap til personlige skap
Fra brukte oppbevaringssskap til personlige skap med lås.

Redesign av brukte skap har flere fordeler

  • Tilpasning til moderne behov: I takt med utviklingen av arbeidsmiljøer trenger vi mer tilpassede og fleksible oppbevaringsløsninger. Redesign gir muligheten til å tilpasse gamle skap til moderne krav, som for eksempel personlige oppbevaringsløsninger i et mer aktivitetsbasert kontorlandskap
  • Miljøfordeler: Ved å gjenbruke og redesigne eksisterende skap reduserer man behovet for produksjon av nye. Dette bidrar til å minske avfallsmengden og redusere Co2-utslipp
  • Fleksibilitet: Redesign gir deg muligheten til å tilpasse skapene til de spesifikke behovene og stilen til arbeidsplassen din. Dette gir et unikt preg og skaper et mer personlig og innbydende miljø.

Ønsker du å vite mer om Aarsland og deres arbeid? 

Les mer her
Sirkulaer Raadgivning i Stock 820609122 Overlay

LINDBAK sirkulær rådgivning

Tjenesten LINDBAK sirkulær rådgiving innebærer en gjennomgang av samtlige kontormøbler og annet kontorutstyr slik at du som kunde får en komplett oversikt over inventaret ditt. I oversikten gir vi en vurdering av hvilke møbler som bør vedlikeholdes, re-designes eller byttes.
Les mer