Adobe Stock 323607397 Kaffe gjør det godt å møtes

Kaffe og vann

Kaffemaskiner, ingredienser og vannautomater av høy kvalitet tilpasset behov og situasjon du er i.

Utforsk produkter

I Lindbak har vi et stort utvalg av kaffemaskiner, ingredienser og vannautomater av høy kvalitet som er tilpasset behovet og situasjonen du er i. Vi har alt fra enkle bordmaskiner til avansert kaffemaskiner som betjenes fra mobile enheter. Vårt mål er å gjøre det enkelt å finne de kaffe- og vannløsningene som passer best for dere.

Varehaandtering Ikon Lindbak

ENKELHET

Kanskje Norges enkleste kaffeavtale? Vi leverer kaffe og service uten at du trenger å foreta deg noe. Du kan når som helst bytte maskin hvis behovet endrer seg. Vi har også eget finansieringsselskap.

Ikon kaffe stjerne

KVALITET

God smak i hver kopp gjennom hele maskinens levetid. Alle selgere og teknikere i Lindbak er sertifiserte baristaer.

Baerekraft Kaffe Ikon Lindbak

BÆREKRAFT - VI BRYR OSS

Vi tilbyr sporbar og klimavennlig kaffe med lav miljøpåvirkning. Vår kaffe sikrer etiske gode arbeidsvilkår i leverandørkjeden. Maskiner og ingredienser leveres av  lavutslippsbiler og miljøsertifiserte transportører.

Service Ikon Lindbak

BEST PÅ SERVICE

Landsdekkende avdelingskontorer gir god oppfølging og en unik serviceopplevelse gjennom hele avtalen.

Kaffe er en viktig del av livet. Noen vil kanskje påstå at det er umulig å klare seg uten.

Det som er spesielt fint, er at kaffe spiller en viktig sosial rolle på jobb. Vi nyter den best sammen i selskap med andre. Kaffe skaper en varm og fin atmosfære mellom kolleger, kunder, og deg selv og jobben din.

Gode møter brygges på god kaffe.
Lindbak gjør det godt å møtes.

I Stock 1259122348 kaffe møte mennesker

Velg kaffeløsning som passer til din bedrift

For mindre bedrifter kan det være lurt å velge en kaffeløsning som både er kostnadseffektiv og enkel å administrere. En kaffemaskin med varierte kaffevalg kan skape en hyggelig kaffepause for teamet ditt, og samtidig holde seg innenfor budsjettet. Kaffemaskinene Jura WE6 og Jura X6 kan være gode alternativer. 

For bedrifter med 10 til 30 ansatte, bør kaffeløsningen være skalerbar og tilpasse seg et potensielt voksende behov. Vurder en kaffemaskin som tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer for å imøtekomme ulike preferanser. Kaffemaskinene Jura WE6Jura WE8 og De Jong Duke Nio 20.2 kan være gode alternativer.

Bedrifter med 30 til 60 ansatte bør fokusere på effektivitet og kapasitet når de velger kaffeløsning. En mellomstor kaffemaskin med muligheten til å lage flere kopper samtidig og et variert utvalg av kaffealternativer for å imøtekomme ulike preferanser. Kaffemaskinene De Jong Duke Lua 8.224, De Jong Duke Zia og Crem CQ Tower kan være gode alternativer.

For større bedrifter med over 60 ansatte er det avgjørende å investere i en kaffeløsning som kan håndtere høy etterspørsel. Velg en profesjonell kaffemaskin med et variert utvalg av kaffealternativer og stor kapasitet til kaffeingredienser. En skreddersydd løsning kan sikre at kaffepausene blir en positiv opplevelse for alle ansatte. Kaffemaskinene De Jong Duke Lua 8.224, Zia og Crem cQ Tower kan være gode alternativer. Kaffemaskinene De Jong Duke Zia 8.135Crem CQ Tower og Egro Next NMS+ kan være gode alternativer.

Person holding green leafed tree 701763 Kaffe

Bærekraftige løsninger

Klimakompensert kaffe og sirkulære produktsykluser - Alle våre leverandører skal ha høyt fokus på miljø og benytte seg av miljøledelsessystem. Vi tilbyr klimakompensert kaffe for å redusere miljøpåvirkningen.
Flere velger miljøvennlig kaffe på kontoret
Lindbak kaffe - Rettferdig og sporbar kaffeproduksjon i samarbeid med Cemo

NORDLYS - Smaken tilpasset det norske markedet

Vi vet at smaken på kaffen spiller en viktig rolle i kundenes valg av kaffeløsning. I vårt langstrakte land foretrekkes ulike kaffetyper og smak. På Vestlandet og langs kysten nordover ønsker folk en mørkbrent svart kaffe, mens på Østlandet foretrekkes en litt lysere brenning med en mer fruktig smak. Sammen med Cemo har vi utviklet en egen kaffe som vi har kalt "Nordlys". Dette kommer av kaffens mørkbrente karakter, og det var også nordlys i Bergen rundt samme tid som utviklingen av denne kaffen. Men vi mener at navnet også reflekterer smaken og elegansen. I tillegg er den rettferdig produsert av kaffebønner i Guatemala.

Lindbak Nordlys kaffe Kvadratisk 0

Skal vi ta en kopp kaffe?

Ta kontakt for en uforpliktende kaffeprat. 

Adobe Stock 197235860 kaffe mennesker remote bar

Våre leverandører på kaffe og vann

Kaffebõnner
Person holding green leafed tree 701763
Taneli lahtinen 752774 unsplash
Kaffekopp6 Arvid Nordquist