Kontormøbler med god kvalitet og design som inspirerer.

Handle i nettbutikken her

I Lindbak er vi opptatt av å levere kontormøbler av høy kvalitet som bidrar til en bedre arbeidshverdag. Kontoret skal jo ikke bare se pent ut – det skal føles godt å jobbe i også. Velg i et stort utvalg av ergonomiske kontorstoler og arbeidsbord, funksjonelle møteromsmøbler, eller frisk opp området hvor du og dine kolleger møtes til sosiale sammenkomster. Våre løsninger er alltid tilpasset kundens behov og budsjettrammer, med produkter som har en god kvalitets- og miljøprofil.

WE MAKE IT WORK.
AT WORK.

Trenger du hjelp til å innrede kontoret, eller er du bare på jakt etter ny inspirasjon? Ikke nøl med å ta kontakt – sammen skaper vi kontorglede!

Kontor

Se våre løsninger for store og små kontorlokaler

Skole

Se våre møbler til klasserom og undervisning

Helse og omsorg

Se våre møbler til helse- og omsorgssektoren

Barnehage

Se våre møbler til barnehager

Nybygg med ambisiøse fellesarealer og møteplasser

Se bilder fra Bouvet i Stavanger

Les mer

Artikler:

Smarte arbeidsplasser

Innredning av nytt kontor? Dette må du huske på.

Når du skal innrede nytt kontor er det mange hensyn å ta. Både romløsning, møbler og interiør spiller inn på trivsel og produktivitet.

Velkommen til Lindbak – Norges ledende leverandør av kontormøbler

Kontormøbler som gir fantastiske arbeidsplasser.

Vi tilbyr moderne og funksjonelle kontormøbler til bedrifter i offentlig og privat sektor. Ingen arbeidsplasser er like, og det finnes mange ulike ønsker der ute. Vår oppgave er å finne den beste løsningen basert på hva virksomheten har behov for.

I Lindbak har vi egentlig bare ett fokus: De ansatte og menneskene som skal bruke løsningene vi leverer. Derfor er vi lidenskapelig opptatt av å skape kontorløsninger som inspirerer, og som bidrar til effektive og givende arbeidshverdager.

Ved å jobbe tett sammen får vi ting til å fungere slik de var tenkt – med løsninger som leverer på ergonomi, funksjonalitet, design og kvalitet. Vi tilbyr kontormøbler til åpne kontorlandskap, cellekontorer, sosiale soner, kantiner, konferanserom og møterom.

I tillegg har vi mange års erfaring med å levere komplette møbleringsprogram til aktører innen helse, skole og omsorgssektoren. Vi er en frittstående kontorleverandør, som betyr at vi kan velge på øverste hylle av produsenter og kjente merkevarer.

Du finner oss rett i nærheten av der du holder til. Med tett oppfølging, kunnskap og dedikerte medarbeidere skal vi være en kontorleverandør du skal stole på. Slik skaper vi fantastiske arbeidsplasser i moderne kontorlokaler for framtiden.