2020 Skatteetaten Lindbak Trondheim 9

Interiør

Vi leverer kontormøbler av høy kvalitet som bidrar til en bedre arbeidshverdag.

Utforsk nettbutikken

Vi tilbyr moderne og funksjonelle kontormøbler til bedrifter i offentlig og privat sektor. Ingen arbeidsplasser er like, og det finnes mange ulike ønsker der ute. Vår oppgave er å finne den beste løsningen basert på hva virksomheten har behov for.

I Lindbak har vi egentlig bare ett fokus: De ansatte og menneskene som skal bruke løsningene vi leverer. Derfor er vi lidenskapelig opptatt av å skape kontorløsninger som inspirerer, og som bidrar til effektive og givende arbeidshverdager. Ved å jobbe tett sammen får vi ting til å fungere slik de var tenkt – med løsninger som leverer på ergonomi, bærekraft, funksjonalitet, design og kvalitet.

Vi tilbyr kontormøbler til åpne kontorlandskap, cellekontorer, sosiale soner, kantiner, konferanserom og møterom. I tillegg har vi mange års erfaring med å levere komplette møbleringsprogram til aktører innen helse, skole og omsorgssektoren. Vi er en frittstående kontorleverandør, som betyr at vi kan velge på øverste hylle av produsenter og kjente merkevarer.

Fokus på bærekraft

Vi har som målsetning å være Norges ledende aktør på bærekraftig utvikling innen våre bransjer. Dette innebærer en helhetlig satsning, fra interne prosesser til våre leverandørers produksjon. I tillegg til å gi deg som kunde innsikt og kunnskap slik at du enkelt kan ta grønnere og mer bærekraftige valg.

Fogia Tiki Bollo Gront Hawthorn 0034

Smidig Kontor

Organisasjoner og deres kontor er stadig i endring og utvikler seg kontinuerlig. Det skal være lett for kundene våre å tilpasse kontoret til organisasjonens løpende behov. LINDBAK smidig kontor er et sett med tjenester for selskaper som er i endring, og som har fokus på miljø og bærekraft. Våre tjenester og vår metodikk gir deg full frihet til å tilpasse antall kontorplasser og annet utstyr, på en enkel måte.

Smidig Kontor Overodnet Banner Overlay Smidig Kontor 1920x660 Lindbak

Våre smidige kontortjenester

Sirkulær rådgivning

Tjenesten LINDBAK sirkulær rådgivning innebærer en gjennomgang av samtlige kontormøbler og annet kontorutstyr slik at du som kunde får komplett oversikt over ditt inventar. Her gir vi en vurdering av hvilke møbler som bør vedlikeholdes, re-designes eller byttes. Du får en rapport knyttet til CO2 avtrykk og potensielle kostnadsbesparelser som kan brukes i miljøregnskap og bærekraftsrapportering.

Les mer om LINDBAK Sirkulær rådgivning

Smarte kontor

Har din arbeidsplass den optimale sammensetningen av arbeidsstasjoner, sosiale soner, kreative soner og møterom? Utnyttes lokalene på best mulig måte? Gjennom vår med LINDBAK smarte kontor tilnærming til sensorikk kan vi hjelpe deg med å optimalisere dine kontorløsninger og -lokaler.

Les mer om LINDBAK Smarte kontor

Nytt og brukt

For å redusere det totale forbruket vårt, må alt vi produserer leve lenger. Med LINDBAK nytt og brukt har vi gjort det enklere å forlenge møblenes levetid. Vi lager en felles oversikt over brukte og nye kontormøbler. Møbler som ikke skal benyttes, tar vi med til vårt gjenbrukslager, og på den måten kan de få nye eiere et annet sted. Det som blir til overs, leverer vi til godkjente gjenvinningsanlegg.

Les mer om LINDBAK Nytt og brukt

Vedlikehold

LINDBAK vedlikehold sørger for at standarden på kontoret opprettholdes.Vi forlenger møblenes levetid ved å stramme, reparere og supplere kontorinventaret. Produktene varer mye lenger, du sparer penger, og sammen sparer vi miljøet for unødvendig forbruk.

Les mer om LINDBAK Vedlikehold

Kontorflytting

Med tjenesten LINDBAK kontorflytting hjelper vi deg gjennom hele flytteprosessen, med alt fra planlegging og tilrettelegging til gjennomføring. Våre erfarne montører har stor kompetanse, og bryr seg om både kontormøblene og kontorutstyret ditt. Med kontorflytting tar vi hånd om miljøvennlig sortering, gjenbruk av dine brukte produkter, utarbeider miljørapporter og samtidig leverer alt du trenger til de nye lokalene.

Les mer om LINDBAK Kontorflytting

Gjenbruk på nett

Med en nettportal har vi i Lindbak satt bærekraftige møbelkjøp i system. Alle produkter har tydelig miljø- og kvalitetsmerking. Her kan kunder oppdatere sine kontormiljø med oppgraderte gjenkjøpsmøbler, og handle smart og miljøvennlig på en enkel måte. LINDBAK gjenbruk på nett kan du kjøpe og evt. selge brukte møbler på en enkel, kostnadseffektiv og bærekraftig måte.

Les mer om LINDBAK Gjenbruk på nett her

Vi hjelper deg!

Du finner oss rett i nærheten av der du holder til. Med tett oppfølging, kunnskap og dedikerte medarbeidere skal vi være en kontorleverandør du skal stole på. Slik skaper vi fantastiske arbeidsplasser i moderne kontorlokaler for framtiden.

Lindbak interiør Oslo 4984
Lindbak Troms H42 B5030

1. Vi rådgir og planlegger sammen med deg.

Tegning planlegging kontor illustasjon

2. Tegner og visualiserer planen om ønskelig.

Logistikk og montering Lindbak Trondheim 2020 NTNU ZEB lab 10

3. Frakter, monterer og klargjør møblene.

Handle i vår nettbutikk

I vår nettbutikk finner du produkter fra mange produsenter og kjente merker som HÅG, Vitra, Muuto, Fritz Hansen og flere. Handle direkte eller ta kontakt med oss for veiledning.

Handle brukte produkter

Hos Lindbak forstår vi verdien av å forlenge levetiden til møbler, og vi har gjort det enkelt og lønnsomt for deg å handle brukte produkter. Vårt mål er at kvalitetsprodukter med lang levetid skal brukes om igjen. Hos oss kan du handle over 30 000 brukte møbler. Les mer om LINDBAK:RE - Gjenbruk gjort enkelt.

2022 Item Consulting Oslo Sosial sone brukt 1 L7 A3182 HDR
Møbleringsprogram til forskjellige aktører

Vi har mange års erfaring med levering av møbler til kontor, skole og utdanning, helse og omsorg og barnehage

I Stock 621915378 LR-hjemmekontor-mann-pc-kaffe

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev å få 10% rabatt på en handel i vår nettbutikk, inspirasjon og annet påfyll for å gjøre det godt å jobbe og møtes på arbeidsplassen!
Påmelding