REWO Stryntrappa bord Foto Yrjan Olsnes Toppbilde

Rewo lager produkter av overskuddsmaterialer

Hvert år brennes det over 200,000 tonn med treavfall. Store mengder av dette materialet har en meget høy kvalitet, men har ugunstige former som gjør at det er vanskelig å utnytte dem. Heldigvis har selskapet Rewo, et nyoppstartet selskap fra NTNU, funnet en løsning på dette. I løpet av de siste to årene har de utviklet produkter basert på overskuddsmaterialer, og i dag produserer de konferansebord, møtebord, benker og andre møbler ved å bruke avkapp fra blant annet Stryntrappa. Disse produktene er med på å lagre store mengder CO2, som ellers ville blitt sluppet ut i atmosfæren ved forbrenning.

Vi i Lindbak har lange tradisjoner for samarbeid med norske og miljøbevisste produsenter, og har nå inngått samarbeid med Rewo. Gjennom våre 29 avdelinger over hele Norge vil Rewo få muligheten til en landsdekkende distribusjon.

Det er aldri lett for et tidligfase oppstartselskap å finne veien til markedet alene, vi har vært så heldig å få mye hjelp av Lindbak og er derfor veldig stolte av å informere om at Rewo og Lindbak har inngått et framtidsrettet samarbeid, for å bidra til å levere mer miljøvennlige løsninger, forteller Olav Engelstad, daglig leder i Rewo.

Bord av overskuddsmaterialer

Bordene fra Rewo er laget av avkapp fra produksjonen fra Stryntrappa og er produsert lokalt i Kaupanger. Dette fører til en kort verdikjede, materialer av høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Bordene kommer i ulike former og størrelser og kan leveres innen 2 - 6 uker. De er laget av 40mm heltre eik eller furu som gjør bordene veldig solide. Størrelsen på bordene kan tilpasses etter ønsket størrelse, slik at de passer perfekt til ethvert rom eller behov. Bordene fra Rewo har lang levetid ved at bordene stadig kan pusses, overflatebehandles og generelt vedlikeholdes. Dette beholder kvaliteten i bordet og forbedrer utseende på aldrende bord.

Stolt samarbeid

Vi er stolte over å kunne samarbeide med Rewo som strekker seg langt for å stadig jobbe innenfor den sirkulære økonomien og har fokus på oppsirkulering.

Interiorarkitekt-event-Oslo-31.05.23-REWO-1.jpg

Ønsker du en løsning fra Rewo? Ta kontakt med din nærmeste avdeling.

Ta kontakt