Lindbak Interiør Oslo showroom 2021 DSC 3208 A

Norsk design - Lokalt er smart

Som landsdekkende aktør ønsker Lindbak å bidra til en bærekraftig framtid på norske arbeidsplasser. Vi er opptatt av vår direkte og indirekte påvirkning på miljøet, og stiller derfor krav til både oss selv og våre leverandører. Som en frittstående forhandler kan vi velge de beste løsningene i markedet og med mange norske og utenlandske leverandører sikrer vi våre kunder tilgang til de beste produktene og løsningene industrien til enhver tid kan tilby.

Lindbak Troms H42 B5076

Vi er stolte over å ha lange tradisjoner for samarbeid med mange av de ledende norske leverandørene. De fleste norske leverandørene har en sterk miljøprofil, og som bonus er leveransene kortreist. Vår ambisjon er at det skal være enkelt for våre kunder å handle smart - og lokalt.

FLOKK - Bærekraftig sittekomfort med høy kvalitet

Flokk har i 40 år hatt et sterkt fokus på miljø, med mål om å være ledende innen utvikling av bærekraftige møbler. Den gjennomsnittlige andelen resirkulerte materialer brukt i deres produkter, skal til enhver tid overstige 60%.

Merkene HÅG, RH, RBM har lange tradisjoner innen møbeldesign, med utgangspunkt i menneskesentrert design. Offecct og Profim ligger også under deres paraply.

Norsk og bærekraftig design
HÅG kontorstoler har blitt produsert på Røros siden 1957 og representerer kortreiste møbler med høy kvalitet - alltid!

Haag Capisco 8106 Leather skinn arbeidsplass kvadratrisk

HÅG - Bærekraftig design produsert på Røros

Aarsland Møbelfabrikk AS på Jæren

Aarsland er en norsk kvalitets-produsent med lange tradisjoner. Produksjons-lokaler på Vigrestad og et stort lagerhold, sørger for hurtig levering til markedet.

Deres bordplater leveres med finér eller høytrykkslaminat, på en kjerne av MDF. Dette gir god kvalitet og lang levetid.

Alle møblene tilfredsstiller Norsk Standards krav til regulering, stabilitet og overflatebehandling. Deres skapmøbler og bordplater er Svanemerket.

Aarsland Vid Arbeidsbord Miljobilde arbeidsplass spiler

Aarsland - Bærekraftig norsk produksjon siden 1922

Fora Form - Norske kvalitetsmøbler siden 1929

Fora Form er en norsk møbelprodusent som i samarbeid med norske designere lager gode samspill der mennesker møtes. Møblene henter inspirasjon fra nordiske verdier som likhet, demokrati og åpenhet og tar utgangspunkt i at mennesker skal trives, mestre og utveksle gode ideer på best mulig måte.

Fora Form er den bedriften i Norge som har vunnet flest designutmerkelser siden deres oppstart i 1929. Deres mål er å produsere bærekraftige kvalitetsmøbler av gode materialer og med lang levetid til offentlig bruk.

Fora Form Roma bord med Dwell stoler rundt spiseomraade

Fora Form - Kvalitetsmøbler til gode møteplasser

Objekt. - Produsert i Skandinavia

Objekt. er et Oslo-basert designmerke som produserer hovedsakelig sine kvalitetsobjekter i Norge, men samarbeider også med noen få ansvarlige og pålitelige fabrikker i Nord-Europa.

Grorud-stolen ble designet av Hans Brattrud i 1958, og produsert på A. Grasaasens Fabrikk. I dag produseres stolen i Sykkylven.

Presence-spisebord er et modulært bordsystem bygget inn i seksjoner med mulighet for å kombinere eikefiner, Larvikittstein og Forbo linoleum. Bordet er designet for enkel montering i en solid konstruksjon som bærer vekten av kombinasjonen av stein og eik.

Objekt As Long As You Like serie spiseomraade

OBJEKT. - Norske ikoner

HJELLE - Form, kvalitet og komfort siden 1940

Hjelle har produsert møbler på fabrikken i Sykkylven i over 80 år. De har som mål å lage vakre og tidløse skandinaviske møbler, som varer i generasjoner. Møblene preges av god form, kvalitet og komfort.

Helt siden 1942 har Hjelle hatt et sterkt fokus på å minimere miljøpåvirkningen – fra design til levering - og samtidig sikre et sunt arbeidsmiljø.

Hjelle Square Siesta Ovis Lav Eik Maple

Hjelle - Form, kvalitet og komfort siden 1940

Fjordfiesta - Tidløst, skandinavisk design

Fjordfiesta er en norsk møbelprodusent som startet opp i 2001 som setter tidløse, skandinaviske design og ypperste kvalitet i fokus. De er først og fremst kjent for å relansere Hans Brattruds flotte Scandiastoler som ble designet på 1950-tallet.

Alle møblene til Fjordfiesta produseres i Norge, nærmere bestemt på Dokka.

Fjord Fiesta Scandia Valnott spisestoler

Fjordfiesta - tidløst, skandinavisk design

Vestre

Vestre har et sterkt miljøengasjement, og produksjonen deres er både kvalitets- og miljøsertifisert.

Vestre er medlem av Initiativ for Etisk Handel (IEH) og kompenserer for alle klimagassutslipp i henhold til gjeldende FN- og EU-standarder. All produksjon skjer i moderne lokaler i Norge og Sverige.

Vestre Munch benk mennesker utendors host kvadratisk

Eskoleia AS

Eskoleia AS har vært i markedet siden 1912 og produserer i sine lokaler på Kongsvinger. De er nå den eneste produsenten av oppbevaringsløsninger i stål som fortsatt produserer i Norge.

Eskoleia Z skap oransje

Helland Møbler

Helland Møbler er en norsk produsent av møbler til helse- og omsorgs-sektoren. De ble grunnlagt i 1947, og har siden 1960 laget møbler for kontraktsmarkedet.

Deres mål er å utvikle fleksible løsninger av høy kvalitet, med form-sikkert design. Mange av produktene er også Svanemerket

Helland uttekksbord spiseomraade tre

REWO

REWO, et nyoppstartet selskap fra NTNU, lager produkter av overskuddsmaterialer. Produktene fra Rewo er laget av avkapp fra blant annet produksjonen fra Stryntrappa og er produsert lokalt i Kaupanger. Dette fører til en kort verdikjede, materialer av høy kvalitet og konkurransedyktige priser. 

Rewo overskuddsmateriale bord Vertikal nydalen 1