For å redusere det totale forbruket vårt, må alt vi produserer leve lenger. Med nytt og brukt har vi gjort det enklere å forlenge møblenes levetid. I tett samarbeid med våre kunder og interiørarkitekter sørger vi for å utarbeide en god plan over brukte møbler som skal beholdes, vedlikeholdes eller re-designes.

I forbindelse med at en kunde flytter, rehabilitere eller utvider, utarbeider vi forslag til løsning med størst mulig grad av gjenbruk. Løsningsforslagene visualiseres i 2D- og/eller 3D tegninger og gjenbrukte møbler merkes tydelig i løsningsforslaget. Plantegninger viser hvor gjenbruket skal benyttes, slik at logistikken blir enklere.  Møbler og utstyr som ikke skal benyttes, tar vi med til vårt gjenbrukslager, og på den måten kan de få nye eiere et annet sted. I samme prosess sørger vi også for bytting av slitedeler samt sikker sletting på brukt utstyr, i tråd med GDPR-regulativene. Det som blir til overs, leverer vi til godkjente gjenvinningsanlegg.

Våre rådgivere skal alltid informere om vårt tjenestetilbud innenfor dette området, og presentere fordelene med gjenbruk. Dette både gjennom oppgradering/redesign av kundens egne møbler og muligheter for kjøp av brukte møbler fra vårt tilbud. Vi har over 30 000 RE-varer tilgjengelig. Sammen gjør vi det enklere å handle brukt.

Det er dette som er nytt og brukt for oss.

Nytt og brukt

Ta kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende prat om LINDBAK nytt og brukt og andre tjenester som inngår i LINDBAK smidig kontor.

Våre sirkulære rådgivere er her for å hjelpe deg - kontakt oss
Lindbak RE Moebelmeglerne

Fordeler med nytt og brukt

Nytt og Brukt Ikon Lindbak

Miljøavtrykk

Ved å øke gjenbruksgraden av kontorprodukter, vil bedriften din redusere miljøavtrykket sitt. Du kan videreføre de brukte produktene, og du kan kjøpe eller leie brukte produkter fra Lindbak.

Nytt og Brukt Ikon Lindbak

Kostnadsbesparelser

Ved å utnytte dine brukte produkter på best mulig måte vil investeringsbehovet på nye produkter reduseres og kostnadsnivået reduseres.

Nytt og Brukt Ikon Lindbak

Bedre miljørapportering

Bedrifter må i økende grad rapportere på sin miljøpåvirkning og hvilke grep de tar for å redusere sitt forbruk. Våre sirkulære rådgivere hjelper deg med å ha kontroll på din miljørapportering. Du får vite hva du har, hvor det står, verdien på produktene og CO2-nivået.

Andre kunder som har valgt å kombinere brukt og nytt:

Kontakt oss for en prat om nytt og brukt

Ta kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende prat om LINDBAK nytt og brukt, og andre tjenester som inngår i LINDBAK smidig kontor.

2022 Item Consulting Oslo Kjokken barstoler brukt 1 L7 A3242