2023 BDO Trondheim Utpakking Montering logistikk 19

Levering og monteringstjeneste

Vi bistår med en smidig levering og montering av produkter. Våre erfarne logistikk- og monteringsmedarbeidere sørger for at møblene ankommer til avtalt tid og sted, med minst mulig klimaavtrykk. 

Du trenger ikke å bekymre deg for eksterne fraktselskaper, spesialverktøy eller instruksjonsmanualer. Vi tar oss av hele prosessen for deg - trygt og smidig. For å beskytte gulv, vegger, trapper og heiser i dine lokaler dekker vi til alle utsatte overflater. Dette bidrar til å forhindre skader på bygningen og annet inventar under leveransen eller flytteprosessen. Vi tar med oss alt av emballasje og gjenvinner emballasjen, slik at alt forblir rent og ryddig, og møblene er klare til bruk.

Vi hjelper deg

Du finner oss rett i nærheten av der du holder til. Med tett oppfølging, kunnskap og dedikerte medarbeidere skal vi være en kontorleverandør du skal stole på. Slik skaper vi fantastiske arbeidsplasser i moderne kontorlokaler for framtiden.

Finn din nærmeste avdeling

Skal du flytte kontor?

Med tjenesten LINDBAK kontorflytting hjelper vi deg gjennom hele flytteprosessen, med alt fra planlegging og tilrettelegging til gjennomføring. Våre erfarne montører har stor kompetanse, og bryr seg om både kontormøblene og kontorutstyret ditt.

En flyttetjeneste som både demonterer, flytter og innreder de nye kontorlokalene dine? En tjeneste som tar hånd om miljøvennlig sortering, gjenbruk av dine brukte produkter, utarbeider miljørapporter og samtidig leverer alt du trenger til de nye lokalene?

Ved gjenbruk kreves det svært ofte at møblene transporteres til en ny adresse, og ved vedlikehold kreves det ofte transport og mellomlagring av møblene da ikke alt av vedlikehold kan gjøres på kundens adresse. Med tjenesten LINDBAK kontorflytting hjelper vi kunden med å gjennomføre enkle og mer avanserte flytteoppdrag gjennom hele flytteprosessen, med alt fra planlegging og tilrettelegging til gjennomføring. Alt utføres av våre erfarne montører lokalt på våre 29 lokasjoner. I vår tjeneste kan vi levere flytterapporter med CO2-regnskap.

Det er dette som er kontorflytting for oss.

Les mer om LINDBAK kontorflytting